Особливості діяльності споживчої кооперації Вінниччини в умовах голодомору 30-х років ХХ століття / В. В. Подолян, В. П. Рекрут
Вид матеріалу:
- 966-2954-41-4

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Штрих-код | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Читальний зал № 2 (економ. л-ра) | 94(477.44):341.48/П44 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 00000027124 |
Зміст :
Сучасні наукові погляди на український голодомор 30-х рр. XX століття та джерельна база дослідження
Заходи більшовицької влади щодо одержавлення споживчої кооперації у 20–30-х рр. XX ст.
Деякі особливості утворення Вінницької обласної спілки споживчих товариств
Участь кооперативних організацій Вінниччини у хлібозаготівельних кампаніях 1928–1933 рр.
Участь кооперативних організацій у примусовому вилученні продовольчих ресурсів під час проведення більшовицьких кампаній хлібозаготівель і колективізації на Поділлі у 1929–1931 рр.
Особливості кадрової політики більшовиків та підготовка спеціалістів масових професій для споживчої кооперації Вінниччини у 1928–1934 роках
Господарсько-фінансова діяльність кооперативних організацій Вінниччини у період голодомору 1931–1933 років
Заходи більшовицької влади по забезпеченню населення харчовими і товарними ресурсами та діяльність облспоживспілки в умовах голодомору на території Вінниччини
Особливості організації харчування членів споживчих товариств в умовах голоду на Поділлі в 1931–1934 роках Заходи більшовиків щодо вилучення матеріальних і продовольчих ресурсів з Поділля у 1930–1935 роках
Особливості експортної політики більшовиків на Вінниччині на початку 30-х років XX ст.
За лаштунками "Торгзіна" золото, "валютні пайки" і голодний люд
"Червоні ешелони" з Поділля: до історії діяльності кооперативних установ Москви і Ленінграда в 1932–1935 рр. у Вінницькій області
Споживча кооперація в умовах посилення політичного тиску у 1933–1935 роках
Господарсько-фінансова діяльність кооперативних організацій області у 1933–1935 рр.