Особливості діяльності споживчої кооперації Вінниччини в умовах голодомору 30-х років ХХ століття/ В. В. Подолян, В. П. Рекрут
Material type:
- 9662954414
Сучасні наукові погляди на український голодомор 30-х рр. XX століття та джерельна база дослідження; Заходи більшовицької влади щодо одержавлення споживчої кооперації у 20–30-х рр. XX ст.; Деякі особливості утворення Вінницької обласної спілки споживчих товариств; Участь кооперативних організацій Вінниччини у хлібозаготівельних кампаніях 1928–1933 рр.; Участь кооперативних організацій у примусовому вилученні продовольчих ресурсів під час проведення більшовицьких кампаній хлібозаготівель і колективізації на Поділлі у 1929–1931 рр.; Особливості кадрової політики більшовиків та підготовка спеціалістів масових професій для споживчої кооперації Вінниччини у 1928–1934 роках; Господарсько-фінансова діяльність кооперативних організацій Вінниччини у період голодомору 1931–1933 років; Заходи більшовицької влади по забезпеченню населення харчовими і товарними ресурсами та діяльність облспоживспілки в умовах голодомору на території Вінниччини; Особливості організації харчування членів споживчих товариств в умовах голоду на Поділлі в 1931–1934 роках; Заходи більшовиків щодо вилучення матеріальних і продовольчих ресурсів з Поділля у 1930–1935 роках; Особливості експортної політики більшовиків на Вінниччині на початку 30-х років XX ст.; За лаштунками "Торгзіна": золото, "валютні пайки" і голодний люд; "Червоні ешелони" з Поділля: до історії діяльності кооперативних установ Москви і Ленінграда в 1932–1935 рр. у Вінницькій області; Споживча кооперація в умовах посилення політичного тиску у 1933–1935 роках; Господарсько-фінансова діяльність кооперативних організацій області у 1933–1935 рр.;