Оптимізація теплових режимів в кондитерських електропечах харчового виробництва [Текст] / А. Ю. Орлович
Вид матеріалу:
Стаття, складова частинаМова: українська Публікація: 2022.Видання: Центральноукраїнський науковий вісник. Технічні науки. Вип. 5(36). Ч. 2Опис: С. 110–114Тематика(и): Електронне місцезнаходження та доступ:
У: Центральноукраїнський науковий вісник. Технічні науки. Вип. 5/36. Ч. 2
Статті
Немає реальних примірників для цього запису
Існуючі методи регулювання теплового режиму в тунельних печах на підприємствах харчової
промисловості є малоефективні і не враховують вплив всіх складових теплового потоку в процесі
передачі тепла до заготівки що обробляється. Жоден з існуючих способів не стабілізує в повній мірі
загальний тепловий потік, який отримує випікаємо заготівка при проходженні зони випікання. Процес
випікання є однією зі стадій виробництва кондитерських продуктів, що визначає якість і вартість
продукту, умови праці обслуговуючого персоналу, можливість створення поточних механізованих і
автоматизованих виробів.