Бухгалтерський облік в туризмі і готелях України: навч. посіб./ З. А. Балченко
Material type:
- 9663511192
- 65.052.254.3я7
- 65.432
- 65.433
Організаційні основи бухгалтерського обліку та поняття про туристичну і готельну діяльність; Нормативна база та передумови здійснення туристичної діяльності; Основні принципи організації бухгалтерського обліку в туристичній та готельній сферах діяльності; Облік витрат на виробництво туристичного та готельного продукту; Особливості обліку витрат за статтями калькуляції в готелях; Особливості обліку витрат в структурних підрозділах готелів (громадському харчуванні та в торгівлі); Облік доходів від реалізації туристичних та готельних послуг і продукції громадського харчування; Облік діяльності турагента; Особливості обліку операцій в'їзного та виїзного туризму; Облік розрахунків по претензіям туристів, анульованим замовленням та поверненим путівкам туристами; Облік формування та використання фінансових результатів в туризмі;