Впровадження основ органічного сільськогосподарського виробництва / [Всеукр. еколог. ліга, Центр еколог. освіти та інформації ; редкол.: Т. В. Тимочко (голов. ред.) та ін.]
Вид матеріалу:
Текст Мова: українська Серія: Бібліотека Всеукраїнської екологічної ліги | Охорона навколишнього середовища ; листоп., № 11Публікація: Київ : СТ-Друк, 2021Опис: 36 сТематика(и):
Книги
| Зображення обкладинки | Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Джерельна бібліотека | Зібрання | Поличне розташування | Шифр зберігання | Зазначення матеріалів | Нумерування/хронологія | URL-посилання | Порядковий номер комплекту/примірника | Стан | Примітки | Очікується на дату | Штрих-код | Замовлення примірників | Пріоритет у черзі замовлень на примірник | Резервування курсів | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Книги
|
Інформаційно-бібліографічний відділ | 502.1/В85 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно |
3MICT
Вступ
Сутність органічного агровиробництва
Переваги органічного господарства з екологічної точки зору
Досвід використання технологій органічного землеробства в Україні
Проблеми переходу до органічної моделі землеробства
Нормативно-правова база щодо органічного виробництва
Міжнародні добровільні стандарти
Національні обов'язкові стандарти
Місцеві добровільні стандарти
Акредитація
Законодавче врегулювання органічного ринку в Україні
Маркування органічної продукції
Принципи органічного сільського господарства
Використання органічних добрив
«Зелені» органічні добрива (сидерати)
Як стати органічним виробником в ЄС?
Органічне виробництво в Україні: екологічний та соціоекономічний ефекти
План дій щодо впровадження технологій органічного землеробства в Україні