Локальне зображення обкладинки
Локальне зображення обкладинки

Використання фізико-механічних властивостей лаванди для сепарації насіння [Текст] / В. В. Амосов, О. М. Васильковський, А. С. Богуславський

За: Інтелектуальна відповідальність: Вид матеріалу: Стаття, складова частинаСтаття, складова частинаМова: українська Публікація: 2024.Видання: Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. Випуск 54Опис: С. 167-174Тематика(и): Електронне місцезнаходження та доступ: У: Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. Вип. 54
Тип одиниці: Статті
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Немає реальних примірників для цього запису

Метою досліджень є підвищення продуктивності та якості сортування насіння лаванди. Методи досліджень: математичне моделювання, лабораторний експеримент, методи математичної статистики. Визначено фізико-механічні властивості насіння лаванди вузьколистої. Використано знання цих властивостей для сортування насіння. На основі моделі процесу руху насінин по похилій площині визначено конструктивні параметри та виготовлено експериментальну установку для сепарації насіння лаванди. Проведені лабораторні експерименти підтвердили її працездатність.

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Локальне зображення обкладинки