Університетська освіта (вступ до фаху): навч. посіб./ І. Г. Костирко, Л. Б. Гнатишин, Л. П. Петришин, М. П. Гарасим

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Львiв: Магнолія 2006, 2017Description: 352бISBN:
  • 978617574017-0
Subject(s):
Contents:
Вступ до спеціальності "Облік і аудит"; Історія бухгалтерського обліку; Формування системи обліку в Україні; Організація бухгалтерського обліку і контролю в Україні; Формування облікової політики підприємства; Контроль як функція управління; Кому і чому потріблні бухгалтери. Суть професії. Вимоги до професії; Призначення та функції бухгалтерії; Організація звітності та податкові відносини підприємства; Аудит у системі економічного контролю і його використання в управлінні підприємством; Організація обліку і аудиту за кордоном; Міжнародні організації з методології обліку та сертифікації кадрів; Міжнародні стандарти та принципи бухгалтерського обліку; Аудит у міжнародному бізнесі; Фахова підготовка у вищому навчальному закладі; Університетська освіта в Україні; Фундаменталізація та індивідуалізація підготовки фахівців в університеті; Загальні положення про університет, його структура, та учасники навчально-виховного і наукового процесу; Соціальна інфраструктура університету; Бібліотека університету і правила користування її фондами; Громадська і виховна робота в університеті; Організація студентської наукової роботи; Форми навчання та організації освітнього процесу; Практична підготовка студентів; Система оцінювання знань студентів; Студентське самоврядування як невід'ємна складова демократизації вищої школи;
Item type:
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Вступ до спеціальності "Облік і аудит"; Історія бухгалтерського обліку; Формування системи обліку в Україні; Організація бухгалтерського обліку і контролю в Україні; Формування облікової політики підприємства; Контроль як функція управління; Кому і чому потріблні бухгалтери. Суть професії. Вимоги до професії; Призначення та функції бухгалтерії; Організація звітності та податкові відносини підприємства; Аудит у системі економічного контролю і його використання в управлінні підприємством; Організація обліку і аудиту за кордоном; Міжнародні організації з методології обліку та сертифікації кадрів; Міжнародні стандарти та принципи бухгалтерського обліку; Аудит у міжнародному бізнесі; Фахова підготовка у вищому навчальному закладі; Університетська освіта в Україні; Фундаменталізація та індивідуалізація підготовки фахівців в університеті; Загальні положення про університет, його структура, та учасники навчально-виховного і наукового процесу; Соціальна інфраструктура університету; Бібліотека університету і правила користування її фондами; Громадська і виховна робота в університеті; Організація студентської наукової роботи; Форми навчання та організації освітнього процесу; Практична підготовка студентів; Система оцінювання знань студентів; Студентське самоврядування як невід'ємна складова демократизації вищої школи;