Управління якістю переробних і харчових виробництв: навч. посіб./
Управління якістю переробних і харчових виробництв: навч. посіб./
О. В. Богомолов, О. М. Сафонова, О. І. Шаповаленко та ін.
- Харкiв: Еспада, 2006
- 296б.
Формування системи якості продукції; Переробка зернової сировини; Переробка цукрових буряків; Переробка олійної сировини; Переробка овочів, плодів та ягід; Кваліметрична оцінка якості продукції; Законодавче регулювання якості та безпеки харчових продуктів; Особливості державного регулювання якості харчових продуктів в Україні; Система управління охороною праці в переробній і харчовій галузях;
9667870901 грн.29.50
Харчові виробництва
Формування системи якості продукції; Переробка зернової сировини; Переробка цукрових буряків; Переробка олійної сировини; Переробка овочів, плодів та ягід; Кваліметрична оцінка якості продукції; Законодавче регулювання якості та безпеки харчових продуктів; Особливості державного регулювання якості харчових продуктів в Україні; Система управління охороною праці в переробній і харчовій галузях;
9667870901 грн.29.50
Харчові виробництва