Менеджмент готелю : Економіко-організаційні аспекти : (Запис № 1285)
[ простий вигляд ]
000 -LEADER | |
---|---|
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) | 10102nam a2200385 i 4500 |
001 - КОНТРОЛЬНИЙ НОМЕР | |
Контрольне поле | 1285 |
003 - ІДЕНТИФІКАТОР КОНТРОЛЬНОГО НОМЕРА | |
Контрольне поле | OSt |
005 - ДАТА І ЧАС ОСТАННЬОЇ УГОДИ | |
Контрольне поле | 20250312123019.0 |
008 - ЕЛЕМЕНТИ ДАНИХ ФІКСОВАНОЇ ДОВЖИНИ - ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ | |
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) | 250311s2022 unr||||||f|||l0|0 ||ukr d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
Міжнародний стандартний книжковий номер (ISBN) | 978-966-351-304-1 |
Terms of availability | 180.00 грн. |
040 ## - ДЖЕРЕЛО КАТАЛОГІЗАЦІЇ | |
Language of cataloging | ukr |
Transcribing agency | ЦНТУ |
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER | |
Universal Decimal Classification number | 640.41:005(075.8) |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Ім’я особи | Роглєв, Х. Й. |
245 00 - TITLE STATEMENT | |
Назва | Менеджмент готелю : Економіко-організаційні аспекти : |
Remainder of title | навч. посіб. / |
Statement of responsibility, etc. | Х. Й. Роглєв, Р. Г. Драпушко, В. В. Гарагонич ; під заг. ред. Г. Б. Муніна ; МДУ |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Place of publication, distribution, etc. | Київ : |
Name of publisher, distributor, etc. | Кондор, |
Дата видання, розповсюдження тощо | 2022 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Розмір | 443 с. |
500 ## - ЗАГАЛЬНА ПРИМІТКА | |
General note | Зміст:<br/>Розділ 1. Менеджмент готелю<br/>1.1. Основи готельного менеджменту<br/>1.2. Функції менеджменту<br/>1.3. Організаційна <br/>1.4. Адаптивні структури<br/>1.5. Принципи побудови структур менеджменту<br/>1.6. Менеджмент основних служб та відділів готелю<br/>1.7. Організація управлінського контролю<br/>Розділ 2. Управління персоналом<br/>2.1. Управління персоналом готелю<br/>2.2. Технології управління персоналом<br/>2.3. Концепція набору та відбору персоналу<br/>2.4. Методи визначення потреб в персоналі<br/>2.5. Критерії відбору працівників готельного бізнесу<br/>2.6. Критерії відбору персоналу менеджменту<br/>2.7. Адаптація персоналу<br/>2.8. Навчання персоналу<br/>2.9. Правила поведінки персоналу готельного бізнесу<br/>2.10. Безпека праці<br/>Розділ 3. Методи управління персоналом<br/>3.1. Види методів управління персоналом<br/>3.1.1. Адміністративно-правові методи<br/>3.1.2. Економічні методи<br/>3.1.3. Соціально-психологічні методи<br/>Розділ 4. Управлінські рішення у готельному бізнесі<br/>4.1. Особливості управлінських рішень<br/>4.2. Класифікація управлінських рішень<br/>4.3. Види та типи управлінських рішень<br/>4.4. Основні підходи до ухвалення рішень<br/>4.5. Складові елементи процесу ухвалення управлінських рішень<br/>4.6. Основні стадії управлінських рішень<br/>4.7. Роль менеджера в процесі ухвалення управлінських рішень<br/>4.8. Чинники, що впливають на процес ухвалення управлінських рішень<br/>4.9. Оцінка ефективності управлінських рішень<br/>Розділ 5. Забезпечення якості обслуговування в готелі<br/>5.1. Поняття якості готельних послуг<br/>5.2. Специфіка якості готельних послуг<br/>5.3. Вимоги до якісного обслуговування<br/>5.4. Показники якості обслуговування<br/>5.5. Персонал як чинник забезпечення якості готельних послуг<br/>5.6. Причини незадовільної якості обслуговування<br/>5.7. Значення підвищення якості обслуговування<br/>5.8. Забезпечення якісного обслуговування<br/>Розділ 6. Інформаційні технології в управлінні готелем<br/>6.1. Особливості інформаційного забезпечення<br/>6.2. Роль інформаційних технологій (ІТ) в сучасних готелях<br/>6.3. Види сучасних інформаційних технологій<br/>6.4. Інформаційний центр в готельному бізнесі<br/>6.5. Автоматизація менеджменту діяльності готелю<br/>6.6. Сучасні системи Інтернет-бронювання<br/>Розділ 7. Стратегічний менеджмент у готельному господарстві<br/>7.1. Основи стратегічного менеджменту в готелях<br/>7.2. Функції стратегічного управління<br/>7.3. Основні вимоги до стратегічного менеджера<br/>7.4. Етапи стратегічного менеджменту<br/>7.5. Проблеми стратегічного управління<br/>7.6. Система стратегічного менеджменту<br/>7.7. Місія та цілі готельної організації<br/>7.8. Стратегічне планування<br/>Розділ 8. Маркетингова діяльність в готельній справі<br/>8.1. Сутність маркетингу готельного бізнесу<br/>8.2. Маркетингова служба готелів<br/>8.3. Методика маркетингових досліджень готельного господарства<br/>8.4. Реклама готельної справи<br/>8.5. Медіапланування<br/>8.6. Паблік рілейшнз (зв'язки з громадськістю)<br/>8.7. Стратегії маркетингу готельного бізнесу<br/>8.8. Сегментація ринку готельних послуг<br/>8.9. Позиціонування бізнесу та його послуг на ринку<br/>8.10. Маркетингова стратегія просування готельних послуг<br/>Розділ 9. Фінансова діяльність готелю<br/>9.1. Менеджмент фінансової діяльності<br/>9.2. Функції менеджменту фінансової діяльності<br/>9.3. Організація служби менеджменту фінансової діяльності<br/>9.4. Фінансове планування готельного бізнесу<br/>9.5. Фінансові потоки готельного бізнесу<br/>9.6. Аналіз фінансового стану готелю<br/>9.7. Аналіз ефективності менеджменту фінансової діяльності<br/>Розділ 10. Безпека готелю<br/>10.1. Система безпеки готелю<br/>10.2. Безпека туристів у готелю<br/>10.3. Санітарно-гігієнічні та протиепідемічні правила та норми<br/>10.4. Контроль за виконанням вимог безпеки<br/>10.5. Служба безпеки готельного бізнесу<br/>10.6. Режим охорони<br/>10.7. Технічні засоби системи безпеки готелю<br/>10.8. Організація та функціонування системи безпеки<br/>10.9. Пожежна безпека<br/>10.10. Охорона праці та техніка безпеки в готелі<br/>Розділ 11. Товарно-матеріальні ресурси готелю<br/>11.1. Значення товарно-матеріальних запасів<br/>11.2. Зв'язки між готелем та постачальниками<br/>11.3. Відділ матеріально-технічного постачання в готелі<br/>11.4. Менеджмент товарно-матеріальних запасів<br/>11.5. Організація складського господарства<br/><br/>Анотація:<br/>У посібнику розглянуті сучасні концепції управління бізнесом, що базуються на теоретичних та практичних засадах сучасного менеджменту, та економіко-організаційних аспектах управління готелем. Він дозволяє фахівцям різного рівня одержати знання з управління різними підрозділами готельного бізнесу, вміло будувати підструктури й колектив, планувати свої дії відповідно до нових вимог, приймати оптимальні управлінські рішення. Навчальний посібник призначений для студентів та аспірантів вузів, науковців та фахівців готельного менеджменту, написаний відповідно до державно-освітнього стандарту та сучасних вимог управління готельним бізнесом в Україні. |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | Готелі |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | Менетжмент |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | готельний менеджмент |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | управління персоналом |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | управлінські рішення |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | якість обслуговування |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | стратегічний менеджмент |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | маркетингова діяльність |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | фінансова діяльність |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | складське господарство |
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ | |
Ім’я особи | Драпушко, Р. Г. |
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ | |
Ім’я особи | Гарагонич, В. В. |
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ | |
Ім’я особи | Мунін, Г. Б. |
710 2# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС--НАЗВА ОРГАНІЗАЦІЇ | |
Назва компанії чи юрисдикції як елемент запису | Мукачівський державний університет |
852 ## - РОЗТАШУВАННЯ | |
Класифікаційна частина | 640.41:005(075.8) |
Item part | Р59 |
942 ## - Додаткові дані (Коха) | |
Код системи класифікації для розстановки фонду | Універсальна десяткова класифікація (УДК) |
Тип одиниці | Книги |
Класифікаційна частина | 640.41:005(075.8) |
Item part | Р59 |
Suppress in OPAC |
Стан втрати/відсутності | Код системи класифікації для розстановки фонду | Стан пошкодження | не для випозичання | Джерельна бібліотека | Поточна бібліотека | Дата надходження | Джерело надходження | Ціна | Інвентарний номер | Total checkouts | Повний шифр зберігання | Штрих-код | Дата коли останній раз бачено | Ціна дійсна з | Тип одиниці |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Універсальна десяткова класифікація (УДК) | CNTU Library | Читальний зал № 2 (економ. л-ра) | 11/03/2025 | заміна | 180.00 | 365870 | 640.41:005(075.8)/Р59 | 00000028517 | 11/03/2025 | 11/03/2025 | Книги |