Менеджмент готелю : Економіко-організаційні аспекти : (Запис № 1285)

МАРК-запис
000 -LEADER
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) 10102nam a2200385 i 4500
001 - КОНТРОЛЬНИЙ НОМЕР
Контрольне поле 1285
003 - ІДЕНТИФІКАТОР КОНТРОЛЬНОГО НОМЕРА
Контрольне поле OSt
005 - ДАТА І ЧАС ОСТАННЬОЇ УГОДИ
Контрольне поле 20250312123019.0
008 - ЕЛЕМЕНТИ ДАНИХ ФІКСОВАНОЇ ДОВЖИНИ - ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) 250311s2022 unr||||||f|||l0|0 ||ukr d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
Міжнародний стандартний книжковий номер (ISBN) 978-966-351-304-1
Terms of availability 180.00 грн.
040 ## - ДЖЕРЕЛО КАТАЛОГІЗАЦІЇ
Language of cataloging ukr
Transcribing agency ЦНТУ
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Universal Decimal Classification number 640.41:005(075.8)
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Ім’я особи Роглєв, Х. Й.
245 00 - TITLE STATEMENT
Назва Менеджмент готелю : Економіко-організаційні аспекти :
Remainder of title навч. посіб. /
Statement of responsibility, etc. Х. Й. Роглєв, Р. Г. Драпушко, В. В. Гарагонич ; під заг. ред. Г. Б. Муніна ; МДУ
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Київ :
Name of publisher, distributor, etc. Кондор,
Дата видання, розповсюдження тощо 2022
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Розмір 443 с.
500 ## - ЗАГАЛЬНА ПРИМІТКА
General note Зміст:<br/>Розділ 1. Менеджмент готелю<br/>1.1. Основи готельного менеджменту<br/>1.2. Функції менеджменту<br/>1.3. Організаційна <br/>1.4. Адаптивні структури<br/>1.5. Принципи побудови структур менеджменту<br/>1.6. Менеджмент основних служб та відділів готелю<br/>1.7. Організація управлінського контролю<br/>Розділ 2. Управління персоналом<br/>2.1. Управління персоналом готелю<br/>2.2. Технології управління персоналом<br/>2.3. Концепція набору та відбору персоналу<br/>2.4. Методи визначення потреб в персоналі<br/>2.5. Критерії відбору працівників готельного бізнесу<br/>2.6. Критерії відбору персоналу менеджменту<br/>2.7. Адаптація персоналу<br/>2.8. Навчання персоналу<br/>2.9. Правила поведінки персоналу готельного бізнесу<br/>2.10. Безпека праці<br/>Розділ 3. Методи управління персоналом<br/>3.1. Види методів управління персоналом<br/>3.1.1. Адміністративно-правові методи<br/>3.1.2. Економічні методи<br/>3.1.3. Соціально-психологічні методи<br/>Розділ 4. Управлінські рішення у готельному бізнесі<br/>4.1. Особливості управлінських рішень<br/>4.2. Класифікація управлінських рішень<br/>4.3. Види та типи управлінських рішень<br/>4.4. Основні підходи до ухвалення рішень<br/>4.5. Складові елементи процесу ухвалення управлінських рішень<br/>4.6. Основні стадії управлінських рішень<br/>4.7. Роль менеджера в процесі ухвалення управлінських рішень<br/>4.8. Чинники, що впливають на процес ухвалення управлінських рішень<br/>4.9. Оцінка ефективності управлінських рішень<br/>Розділ 5. Забезпечення якості обслуговування в готелі<br/>5.1. Поняття якості готельних послуг<br/>5.2. Специфіка якості готельних послуг<br/>5.3. Вимоги до якісного обслуговування<br/>5.4. Показники якості обслуговування<br/>5.5. Персонал як чинник забезпечення якості готельних послуг<br/>5.6. Причини незадовільної якості обслуговування<br/>5.7. Значення підвищення якості обслуговування<br/>5.8. Забезпечення якісного обслуговування<br/>Розділ 6. Інформаційні технології в управлінні готелем<br/>6.1. Особливості інформаційного забезпечення<br/>6.2. Роль інформаційних технологій (ІТ) в сучасних готелях<br/>6.3. Види сучасних інформаційних технологій<br/>6.4. Інформаційний центр в готельному бізнесі<br/>6.5. Автоматизація менеджменту діяльності готелю<br/>6.6. Сучасні системи Інтернет-бронювання<br/>Розділ 7. Стратегічний менеджмент у готельному господарстві<br/>7.1. Основи стратегічного менеджменту в готелях<br/>7.2. Функції стратегічного управління<br/>7.3. Основні вимоги до стратегічного менеджера<br/>7.4. Етапи стратегічного менеджменту<br/>7.5. Проблеми стратегічного управління<br/>7.6. Система стратегічного менеджменту<br/>7.7. Місія та цілі готельної організації<br/>7.8. Стратегічне планування<br/>Розділ 8. Маркетингова діяльність в готельній справі<br/>8.1. Сутність маркетингу готельного бізнесу<br/>8.2. Маркетингова служба готелів<br/>8.3. Методика маркетингових досліджень готельного господарства<br/>8.4. Реклама готельної справи<br/>8.5. Медіапланування<br/>8.6. Паблік рілейшнз (зв'язки з громадськістю)<br/>8.7. Стратегії маркетингу готельного бізнесу<br/>8.8. Сегментація ринку готельних послуг<br/>8.9. Позиціонування бізнесу та його послуг на ринку<br/>8.10. Маркетингова стратегія просування готельних послуг<br/>Розділ 9. Фінансова діяльність готелю<br/>9.1. Менеджмент фінансової діяльності<br/>9.2. Функції менеджменту фінансової діяльності<br/>9.3. Організація служби менеджменту фінансової діяльності<br/>9.4. Фінансове планування готельного бізнесу<br/>9.5. Фінансові потоки готельного бізнесу<br/>9.6. Аналіз фінансового стану готелю<br/>9.7. Аналіз ефективності менеджменту фінансової діяльності<br/>Розділ 10. Безпека готелю<br/>10.1. Система безпеки готелю<br/>10.2. Безпека туристів у готелю<br/>10.3. Санітарно-гігієнічні та протиепідемічні правила та норми<br/>10.4. Контроль за виконанням вимог безпеки<br/>10.5. Служба безпеки готельного бізнесу<br/>10.6. Режим охорони<br/>10.7. Технічні засоби системи безпеки готелю<br/>10.8. Організація та функціонування системи безпеки<br/>10.9. Пожежна безпека<br/>10.10. Охорона праці та техніка безпеки в готелі<br/>Розділ 11. Товарно-матеріальні ресурси готелю<br/>11.1. Значення товарно-матеріальних запасів<br/>11.2. Зв'язки між готелем та постачальниками<br/>11.3. Відділ матеріально-технічного постачання в готелі<br/>11.4. Менеджмент товарно-матеріальних запасів<br/>11.5. Організація складського господарства<br/><br/>Анотація:<br/>У посібнику розглянуті сучасні концепції управління бізнесом, що базуються на теоретичних та практичних засадах сучасного менеджменту, та економіко-організаційних аспектах управління готелем. Він дозволяє фахівцям різного рівня одержати знання з управління різними підрозділами готельного бізнесу, вміло будувати підструктури й колектив, планувати свої дії відповідно до нових вимог, приймати оптимальні управлінські рішення. Навчальний посібник призначений для студентів та аспірантів вузів, науковців та фахівців готельного менеджменту, написаний відповідно до державно-освітнього стандарту та сучасних вимог управління готельним бізнесом в Україні.
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Готелі
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Менетжмент
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term готельний менеджмент
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term управління персоналом
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term управлінські рішення
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term якість обслуговування
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term стратегічний менеджмент
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term маркетингова діяльність
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term фінансова діяльність
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term складське господарство
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ
Ім’я особи Драпушко, Р. Г.
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ
Ім’я особи Гарагонич, В. В.
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ
Ім’я особи Мунін, Г. Б.
710 2# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС--НАЗВА ОРГАНІЗАЦІЇ
Назва компанії чи юрисдикції як елемент запису Мукачівський державний університет
852 ## - РОЗТАШУВАННЯ
Класифікаційна частина 640.41:005(075.8)
Item part Р59
942 ## - Додаткові дані (Коха)
Код системи класифікації для розстановки фонду Універсальна десяткова класифікація (УДК)
Тип одиниці Книги
Класифікаційна частина 640.41:005(075.8)
Item part Р59
Suppress in OPAC
Фонди
Стан втрати/відсутності Код системи класифікації для розстановки фонду Стан пошкодження не для випозичання Джерельна бібліотека Поточна бібліотека Дата надходження Джерело надходження Ціна Інвентарний номер Total checkouts Повний шифр зберігання Штрих-код Дата коли останній раз бачено Ціна дійсна з Тип одиниці
  Універсальна десяткова класифікація (УДК)     CNTU Library Читальний зал № 2 (економ. л-ра) 11/03/2025 заміна 180.00 365870   640.41:005(075.8)/Р59 00000028517 11/03/2025 11/03/2025 Книги