Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв : (Запис № 1624)
[ простий вигляд ]
000 -LEADER | |
---|---|
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) | 03795nam a2200301 i 4500 |
001 - КОНТРОЛЬНИЙ НОМЕР | |
Контрольне поле | 1624 |
003 - ІДЕНТИФІКАТОР КОНТРОЛЬНОГО НОМЕРА | |
Контрольне поле | OSt |
005 - ДАТА І ЧАС ОСТАННЬОЇ УГОДИ | |
Контрольне поле | 20250329084724.0 |
008 - ЕЛЕМЕНТИ ДАНИХ ФІКСОВАНОЇ ДОВЖИНИ - ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ | |
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) | 120529s2012 unr||||||f||||00| |yukr d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
Міжнародний стандартний книжковий номер (ISBN) | 978-611-01-0335-0 |
Terms of availability | 70.00 грн. |
040 ## - ДЖЕРЕЛО КАТАЛОГІЗАЦІЇ | |
Language of cataloging | ukr |
Transcribing agency | ЦНТУ |
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER | |
Universal Decimal Classification number | 36.81-5в6я7 |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Ім’я особи | Поперечний, А. М. |
245 00 - TITLE STATEMENT | |
Назва | Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв : |
Remainder of title | підручник / |
Statement of responsibility, etc. | А. М. Поперечний, В. О. Потапов, В. Г. Корнійчук |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Place of publication, distribution, etc. | К. : |
Name of publisher, distributor, etc. | ЦУЛ, |
Дата видання, розповсюдження тощо | 2012 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Розмір | 312 с. |
500 ## - ЗАГАЛЬНА ПРИМІТКА | |
General note | Зміст :<br/>Методи дослідження та аналізу процесів і обладнання харчових виробництв<br/>Особливості процесів та обладнання харчових виробництв<br/>Харчове підприємство - складна багаторівнева система<br/>Цілі та методи досліджень процесів та обладнання харчових виробництв<br/>Основні методи моделювання та класифікація моделей<br/>Фізичне моделювання<br/>Математичне моделювання<br/>Аналітичні методи моделювання<br/>Статистичні математичні моделі<br/>Статистичні моделі на основі пасивного експерименту<br/>Статистичні моделі на основі активного експерименту<br/>Перевірка адекватності математичних моделей<br/>Аналогове моделювання<br/>Моделювання конструювання технологічного обладнання<br/>Моделювання основних реологічних властивостей харчових продуктів<br/>Методи статичної оптимізації об'єктів дослідження<br/>Математичні моделі основних процесів та обладнання харчових підприємств<br/>Моделювання механічних процесів<br/>Моделювання процесу подрібнення в апаратах безперервної дії<br/>Моделювання процесів перемішування<br/>Моделювання процесів брикетування харчових продуктів<br/>Моделювання гідродинамічних процесів<br/>Типові гідродинамічні моделі<br/>Система рівнянь Нав'є-Стокса при моделюванні руху малих тіл<br/>Система рівнянь Нав'є-Стокса у випадку моделювання руху у приграничному шарі<br/>Моделювання течії рідини з використанням рівнянь ньютоновської динаміки<br/>Моделювання теплообмінних процесів<br/>Моделювання масообмінних процесів<br/>Моделювання хімічних та біохімічних процесів |
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | Харчові виробництва |
653 0# - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | метод градієнта |
653 0# - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | метод крутого сходження |
653 0# - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | ячейкова модель (модель комірок) |
653 0# - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | комбінованя моделі |
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ | |
Ім’я особи | Потапов, В. О. |
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ | |
Ім’я особи | Корнійчук, В. Г. |
852 ## - РОЗТАШУВАННЯ | |
Класифікаційна частина | 36.81-5в6я7 |
Item part | П57 |
942 ## - Додаткові дані (Коха) | |
Код системи класифікації для розстановки фонду | Універсальна десяткова класифікація (УДК) |
Тип одиниці | Книги |
Класифікаційна частина | 36.81-5в6я7 |
Item part | П57 |
Suppress in OPAC |
Стан втрати/відсутності | Код системи класифікації для розстановки фонду | Стан пошкодження | не для випозичання | Джерельна бібліотека | Поточна бібліотека | Дата надходження | Джерело надходження | Ціна | Інвентарний номер | Total checkouts | Повний шифр зберігання | Штрих-код | Дата коли останній раз бачено | Ціна дійсна з | Тип одиниці |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Універсальна десяткова класифікація (УДК) | CNTU Library | Абонемент №1 | 29/03/2025 | 70.00 | 361339 | 36.81-5в6я7/П57 | 29/03/2025 | 29/03/2025 | Книги | ||||||
Універсальна десяткова класифікація (УДК) | CNTU Library | Абонемент №1 | 29/03/2025 | 70.00 | 361340 | 36.81-5в6я7/П57 | 29/03/2025 | 29/03/2025 | Книги | ||||||
Універсальна десяткова класифікація (УДК) | CNTU Library | Абонемент №1 | 29/03/2025 | 70.00 | 361341 | 36.81-5в6я7/П57 | 29/03/2025 | 29/03/2025 | Книги | ||||||
Універсальна десяткова класифікація (УДК) | CNTU Library | Абонемент №1 | 29/03/2025 | 90.00 | 362613 | 36.81-5в6я7/П57 | 00000025109 | 29/03/2025 | 29/03/2025 | Книги | |||||
Універсальна десяткова класифікація (УДК) | CNTU Library | Читальний зал № 1 (тех. л-ра) | 29/03/2025 | ЦУЛ | 70.00 | 361191 | 36.81-5в6я7/П57 | 00000023968 | 29/03/2025 | 29/03/2025 | Книги | ||||
Універсальна десяткова класифікація (УДК) | CNTU Library | Читальний зал № 1 (тех. л-ра) | 29/03/2025 | ЦУЛ | 70.00 | 361192 | 36.81-5в6я7/П57 | 00000023969 | 29/03/2025 | 29/03/2025 | Книги |