Ділова кар'єра : (Запис № 346)
[ простий вигляд ]
000 -LEADER | |
---|---|
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) | 14103nam a2200289 i 4500 |
001 - КОНТРОЛЬНИЙ НОМЕР | |
Контрольне поле | 346 |
003 - ІДЕНТИФІКАТОР КОНТРОЛЬНОГО НОМЕРА | |
Контрольне поле | OSt |
005 - ДАТА І ЧАС ОСТАННЬОЇ УГОДИ | |
Контрольне поле | 20250227143516.0 |
008 - ЕЛЕМЕНТИ ДАНИХ ФІКСОВАНОЇ ДОВЖИНИ - ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ | |
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) | 250210s2021 unr||||||f|||l0|0 ||ukr d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
Міжнародний стандартний книжковий номер (ISBN) | 978-611-01-0227-8 |
Terms of availability | 530.00 грн. |
040 ## - ДЖЕРЕЛО КАТАЛОГІЗАЦІЇ | |
Language of cataloging | ukr |
Transcribing agency | ЦНТУ |
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER | |
Universal Decimal Classification number | 005.966(075.8) |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Ім’я особи | Дахно, І. І. |
245 00 - TITLE STATEMENT | |
Назва | Ділова кар'єра : |
Remainder of title | навч. посіб. / |
Statement of responsibility, etc. | І. І. Дахно |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Place of publication, distribution, etc. | Київ : |
Name of publisher, distributor, etc. | ЦУЛ, |
Дата видання, розповсюдження тощо | 2021 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Розмір | 527 с. |
500 ## - ЗАГАЛЬНА ПРИМІТКА | |
General note | Зміст:<br/>Розділ 1. Праця<br/>1.1. Робота у далекому зарубіжжі<br/>1.2. Престижні роботи та спеціальності<br/>1.3. Професії<br/>1.4. Безробіття<br/>1.5. Робота та здоров'я<br/>Розділ 2. Освіта<br/>2.1. Бізнес-освіта<br/>2.1.1. Бездипломники<br/>2.1.2. Магістри ділової адміністрації (MBA)<br/>2.1.3. Кращі бізнес-школи світу<br/>2.1.4. Ліцензія Європейської бізнес-компетентності<br/>2.1.5. Перекваліфікація<br/>2.2. Ділова іноземна мова<br/>2.2.1. Мова для бізнесу та бізнес-мова<br/>2.2.2. Тести з англійської мови<br/>2.3. Закордонна освіта<br/>2.3.1. Найпопулярніші країни міжнародної освіти<br/>2.3.2. Стажування українських студентів за кордоном<br/>2.4. Освітня мозаїка<br/>2.4.1. Недоліки студентства<br/>2.4.2. Ідеальний викладач<br/>2.4.3. Друга вища освіта<br/>2.4.4. Нові професії<br/>2.5. Освіта дітей<br/>2.6. Цікава вікторина<br/>Розділ 3. Етикет<br/>3.1. Правила поведінки<br/>3.1.1. Десять основних правил<br/>3.1.2. Анкета<br/>3.1.3. Звичаї та традиції зарубіжних країн<br/>3.2. Вітання й прощання<br/>3.3. Візитівка<br/>3.4. Риторика<br/>3.5. Переговори<br/>3.6. Бізнес-ланч<br/>3.7. Листування<br/>3.8. Телефон<br/>3.9. Сувеніри<br/>Розділ 4. Пошук роботи<br/>4.1. Контакти<br/>4.2. Досвід роботи<br/>4.3. Сезонність у пошуках роботи<br/>4.4. Роботодавці-обманщики<br/>4.5. Вдачі й невдачі у працевлаштуванні<br/>Розділ 5. Співбесіда щодо працевлаштування<br/>5.1. Резюме (CV)<br/>5.2. Інтерв'ю<br/>5.2.1. Підготовка до співбесіди<br/>5.2.2. Літуни та зрілі віком<br/>5.2.3. Телефонна бесіда<br/>5.2.4. Одежа, жести й сміх<br/>5.2.5. Кадровики та їх прийоми<br/>5.2.6. Багаторівнева співбесіда<br/>5.2.7. Сторітеллинг і запитання шукача роботи до роботодавця<br/>5.2.8. промахи на співбесіді<br/>5.2.9. Ознаки успішної співбесіди<br/>5.2.10. Зодіак і кадри<br/>Розділ 6. Начальник<br/>6.1. Начальник — це лідер<br/>6.1.1. Гарний керівник<br/>6.1.2. Начальник-початківець<br/>6.1.3. Риси лідера<br/>6.1.4. Начальник і криза<br/>6.1.5. Здоров'я начальника<br/>6.1.6. Зміна керівництва<br/>6.2. Підлеглі в очах начальники<br/>6.2.1. Тимбілдинг<br/>6.2.2. Начальницькі помилки та вибачення<br/>6.2.3. Начальницький гумор<br/>6.3. Начальник в очах підлеглих<br/>6.3.1. Типи начальників<br/>6.3.2. Ставлення підлеглих до начальника<br/>6.3.3. Тест "Діагностика професійної компетентності керівників різного рівня"<br/>Розділ 7. Кар'єра<br/>7.1. Стратегія й тактика кар'єри<br/>7.1.1. Планування кар'єри<br/>7.1.2. Кар'єротворчі прийоми<br/>7.1.3. Тест "Як планувати ділову кар'єру"<br/>7.1.4. Коучинг, менторинг, секондмент<br/>7.2. План кар'єри<br/>7.2.1. Поради новачку<br/>7.2.2. Випробувальний термін<br/>7.2.3. Співробітник стає начальником<br/>7.2.4. Кар'єрна криза<br/>7.2.5. Кар'єра у кризові часи<br/>7.2.6. Відновлення кар'єрного просування<br/>7.2.7. Офісна "Попелюшка"<br/>7.2.8. Досвід – професія – кар'єра<br/>7.2.9. Сумісництво<br/>7.2.10. Релокація<br/>7.2.11. Дауншифтинг<br/>7.2.12. Літуни й кар'єра<br/>7.2.13. Завади на шляху до кар'єри<br/>7.2.14. Збагачення<br/>7.2.15. Надомництво<br/>Розділ 8. Взаємини у колективі<br/>8.1. Становлення взаємин<br/>8.1.1. правила й поради<br/>8.1.2. Офісні табу<br/>8.2. Молоді новачки у колективі<br/>8.3. Входження у колектив нових працівників<br/>8.3.1. Поради й вимоги<br/>8.3.2. Тест "Як вписатися в новий колектив"<br/>8.4. Ставлення колективу до працівника<br/>8.4.1. Причини зневаги<br/>8.4.2. Тест про ставлення колег до працівника<br/>8.5. Вербальні та невербальні комунікації<br/>8.5.1. Лайливі вербальні комунікації<br/>8.5.2. Невербальні комунікації<br/>8.5.1. Жести<br/>8.5.2. Мова міміки<br/>8.6. Плітки й чутки<br/>8.7. Конфлікти<br/>Розділ 9. Гендер<br/>9.1. Робота жінок<br/>9.2. Шлюб<br/>9.2.1. Одруження<br/>9.2.2. Вагітність<br/>9.2.3. Молода мама<br/>9.3. Подружжя на одній роботі<br/>9.4. Службовий секс<br/>Розділ 10. Трудоголіки<br/>10.1. Пошук щастя у роботі й на роботі<br/>10.1.1. Ознаки службового щастя<br/>10.1.2. Щастя й робота<br/>10.1.3. Трудоголізм — шкідливе явище<br/>10.2. Самомотивація<br/>10.2.1. Самомотиваційні тернинги<br/>10.2.2. Брак часу<br/>10.2.3. Загальна мета й проміжні цілі<br/>10.2.4. Евристика<br/>10.2.5. Ранок буднів<br/>10.2.6. Відпустка<br/>Розділ 11. Лінь, стомленість й депресія<br/>11.1. Симулянти й порушники<br/>11.1.1. Прискорення плину робочого часу<br/>11.1.2. Скорочення робочого дня<br/>11.1.3. Прогули й запізнення<br/>11.2. Втомлені й депресовані<br/>11.2.1. "Синдром згорання" та боротьба з ним<br/>11.2.2. Стрес і депресія<br/>11.3. Перепочинок<br/>11.3.1. Офісні ігри<br/>11.3.2. Заходи обідньої перерви<br/>11.3.3. Безсвідома робота мозку<br/>Розділ 12. Зарплата<br/>12.1. Мотивація<br/>12.1.1. Інтерес — рушійна сила<br/>12.1.2. Моральне стимулювання<br/>12.1.3. Штрафи<br/>12.1.4. Ввічливість й зарплата<br/>12.2. Зарплата — стимул та показник успіху<br/>12.2.1. Невизначеність зарплати<br/>12.2.2. Стартова зарплата<br/>12.3. Співбесіда про підвищення зарплати<br/>12.4. Платня жінок<br/>12.5. Зарплата у Україні й за кордоном<br/>12.6. Доходи: міфи й реальність<br/>Розділ 13. Імідж<br/>13.1. Імідж й успіх<br/>13.1.1. Творці іміджу<br/>13.1.2. Формування іміджу<br/>13.1.3. Деякі складові іміджу<br/>13.1.4. Імідж організацій та корпоративна культура<br/>13.2. Діловий одяг і взуття<br/>13.2.1. Зовнішній вигляд і успіх<br/>13.2.2. Кольори одягу<br/>13.2.3. Бізнесові уніформи<br/>13.2.4. Жіноче й чоловіче взуття<br/>13.2.5. Одягові правила для чоловіків<br/>13.2.6. Чоловічій костюм<br/>13.2.7. Елітна чоловіча ділова одежа<br/>13.2.8. Жіноча ділова одежа<br/>13.2.9. Аксесуари<br/>13.2.9.1. Авторучки<br/>13.2.9.2. Предмети на письмовому столі<br/>13.2.9.3. Прикраси та інші речі<br/>Розділ 14. Звільнення з роботи<br/>14.1. Звільнення за ініціативи керівництва<br/>14.1.1. Симптоми очікуваного звільнення<br/>14.1.2. Звільнення компетентних працівників<br/>14.1.3. Сторінка у соціальній мережі<br/>14.1.4. Дії звільнених<br/>14.1.5. Позивна заява<br/>14.2. Звільнення за ініціативою працівників<br/>14.2.1. Заходи працівників щодо збереження роботи<br/>14.2.2. Причини звільнення та їх інтерпретація<br/>14.2.3. Процедура звільнення<br/>Розділ 15. Офіси<br/>15.1. Реальні та віртуальні офіси<br/>15.2. Запахи<br/>15.3. Робоче місце<br/>15.4. Офісні рослини<br/>15.5. Переїзд до нового офісу<br/>Розділ 16. Корпоративні свята<br/>16.1. Сніданки та обіди<br/>16.1.1. Чай-кава в Україні та Британії<br/>16.1.2. Заклади Києва що годують вночі та раннім ранком<br/>16.1.3. Палички для їжі<br/>16.1.4. Обідня перерва<br/>16.2. Вечірки та пікніки (кейтеринг)<br/>16.2.1. Десять "золотих правил" корпоративу<br/>16.2.2. Одяг для корпоративу<br/>16.2.3. Чоловік/дружина й корпоратив<br/>16.2.4. Поведінка на корпоративній вечірці<br/>16.2.5. Нові корпоративи<br/>16.2.6. Кейтеринг<br/>16.3. Новий рік<br/>16.3.1. Передсвяткові проблеми<br/>16.3.2. Підготовка до вживання спиртних напоїв<br/>16.3.3. Правила грамотного вживання алкоголю<br/>16.3.4. Похмілля<br/>16.3.5. Рецепти на ранок Нового року<br/>16.3.6. Післяноворічна дієта<br/>16.4. Інші корпоративні свята<br/>16.4.1. День народження<br/>16.4.2. Міжнародний жіночий день<br/>16.4.3. День сміху<br/>16.4.4. Вечірка флірта<br/>Розділ 17. Бізнес<br/>17.1. Створення фірми<br/>17.1.1. Реєстрація<br/>17.1.2. Оподаткування<br/>17.1.3. Печатка й рахунок<br/>17.2. Початок бізнесу<br/>17.2.1. Правила й поради для початківців<br/>17.2.2. Досвід — запорука бізнесу<br/>17.3. Функціонування бізнесу<br/>17.3.1. Прибуткове ведення бізнесу<br/>17.3.2. Запобігання краху бізнесу<br/>17.3.3. Досвід мафії<br/>17.3.4. Винахідливість в одержанні прибутків<br/>17.3.5. Фріланс<br/>17.3.6. Левередж<br/>Розділ 18. Всячина<br/>18.1 Відрядження<br/>18.2. Подорож літаком<br/>18.2.1. Харчування<br/>18.2.2. Пошук загубленого багажу<br/>18.2.3. Одежа для польоту<br/>18.3. Розрахунки під час зарубіжних мандрівок<br/>18.4. Чайові<br/>18.5. Зберігання цінностей у банку<br/>18.6. Кишенькові злодюги та шахраї<br/>18.7. Кардери<br/>18.8. Няня — домашня працівниця-гувернантка<br/>18.9. Тимчасова квартира<br/><br/>Анотація:<br/>У книзі розглядаються різноманітні аспекти ділової кар'єри на всіх її етапах, розпочинаючи з перших трудових кроків і закінчуючи виходом на пенсію. Книга є своєрідним мінімумом знань для правильної побудови стратегії й тактики службової кар'єри. Створена на основі власного досвіду автора, а також передового вітчизняного й зарубіжного досвіду, висвітленого у різних засобах масової інформації.<br/>Книга може використовуватися при вивчені, наприклад, таких дисциплін як "Управління персоналом", "Трудове право", "Етика ділового спілкування" тощо.<br/>Науково-популярна форма викладу матеріалу спрямована на розширення читацького загалу. Книга буде у нагоді всім читачам, які хочуть правильно працювати й добре заробляти у непростих умовах XXI століття.<br/> |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | Працевлаштування |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | Кар'єра |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | Бізнес |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | лідер |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | імідж |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | корпоративна культура |
852 ## - РОЗТАШУВАННЯ | |
Класифікаційна частина | 005.966(075.8) |
Item part | Д21 |
942 ## - Додаткові дані (Коха) | |
Код системи класифікації для розстановки фонду | Універсальна десяткова класифікація (УДК) |
Тип одиниці | Книги |
Класифікаційна частина | 005.966(075.8) |
Item part | Д21 |
Suppress in OPAC |
Стан втрати/відсутності | Код системи класифікації для розстановки фонду | Стан пошкодження | не для випозичання | Джерельна бібліотека | Поточна бібліотека | Дата надходження | Джерело надходження | Ціна | Інвентарний номер | Total checkouts | Повний шифр зберігання | Штрих-код | Дата коли останній раз бачено | Ціна дійсна з | Тип одиниці |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Універсальна десяткова класифікація (УДК) | CNTU Library | Читальний зал № 2 (економ. л-ра) | 10/02/2025 | ЦНТУ | 530.00 | 365999 | 005.966(075.8)/Д21 | 00000028713 | 10/02/2025 | 10/02/2025 | Книги | ||||
Універсальна десяткова класифікація (УДК) | CNTU Library | Читальний зал № 2 (економ. л-ра) | 10/02/2025 | ЦНТУ | 530.00 | 365998 | 005.966(075.8)/Д21 | 00000028712 | 10/02/2025 | 10/02/2025 | Книги |