Вплив репутації на безпеку підприємств ресторанного господарства (Record no. 5902)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) | 03473nab a2200301 i 4500 |
001 - КОНТРОЛЬНИЙ НОМЕР | |
Контрольне поле | 5902 |
003 - ІДЕНТИФІКАТОР КОНТРОЛЬНОГО НОМЕРА | |
Контрольне поле | UA-KpCNTU |
005 - ДАТА І ЧАС ОСТАННЬОЇ УГОДИ | |
Контрольне поле | 20250528112616.0 |
008 - ЕЛЕМЕНТИ ДАНИХ ФІКСОВАНОЇ ДОВЖИНИ - ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ | |
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) | 250505b un ||||| |||| 00| 0 ukr d |
040 ## - ДЖЕРЕЛО КАТАЛОГІЗАЦІЇ | |
Transcribing agency | ЦНТУ |
Original cataloging agency | UA-KpCNTU |
041 ## - LANGUAGE CODE | |
Language code of text/sound track or separate title | ukr |
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Ім’я особи | Сущенко, О. А |
245 ## - TITLE STATEMENT | |
Назва | Вплив репутації на безпеку підприємств ресторанного господарства |
Носій | [Текст] |
Remainder of title | / О. А. Сущенко, О. О. Ахмедова, І. О. Єрмаков |
250 ## - ЗАЯВА ПРО ВИДАННЯ | |
Відомості про видання | Центральноукраїнський науковий вісник. Економічні науки. |
Remainder of edition statement | Вип. 10(43). |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Дата видання, розповсюдження тощо | 2023. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Розмір | С. 88-98. |
500 ## - ЗАГАЛЬНА ПРИМІТКА | |
General note | У контексті повсякденного життя існує величезна потреба в зниженні будь-яких ризиків, пов’язаних з життям, відпочинком і роботою. Тому споживачі все більше довіряють лише тим підприємствам, які намагаються мінімізувати ризики та забезпечити безпеку всіма можливими засобами, створюючи таким чином позитивну репутацію у своїй сфері діяльності. У статті розкрито зміст категорії «репутація» підприємств ресторанного господарства як основи формування іміджу та безпеки закладу в умовах невизначеності. Проаналізовано найбільші ресторанні мережі країни, їх репутаційний рейтинг та вплив репутації на сприйняття безпеки. Доведено, що репутація підприємства ресторанного господарства і його впізнаваність в цілому мають позитивний вплив на вартісні показники компанії, впливають на можливості його масштабування, відповідно, репутацією компанії необхідно управляти для посилення її конкурентоспроможності. Визначено, що ділова репутація, впізнаваність бренду і відносно невисокий рівень складності запуску в роботу стають головними чинниками безпечної роботи ресторанних підприємств і можливості подальшого масштабування. |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | репутація |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | безпека |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | бренд |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | загрози |
700 ## - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ | |
Ім’я особи | Ахмедова, О. О. |
700 ## - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ | |
Ім’я особи | Єрмаков, І. О. |
773 0# - HOST ITEM ENTRY | |
Place, publisher, and date of publication | Кропивницький : ЦНТУ, 2023. |
Міжнародний стандартний номер серіального видання (ISSN) | 2663-1636 |
Контрольний номер запису | 5883 |
Назва | Центральноукраїнський науковий вісник. Економічні науки. Вип. 10/43 |
856 ## - ЕЛЕКТРОННЕ РОЗМІЩЕННЯ І ДОСТУП | |
Універсальний ідентифікатор ресурсу | <a href="https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/15706">https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/15706</a> |
Текст посилання | Репозитарій Центральноукраїнського національного технічного університету |
942 ## - Додаткові дані (Коха) | |
Код системи класифікації для розстановки фонду | Універсальна десяткова класифікація (УДК) |
Тип одиниці | Статті |
Suppress in OPAC |
No items available.