Інновації як визначальний фактор розвитку готельно-ресторанного бізнесу (Запис № 7878)

МАРК-запис
000 -LEADER
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) 03086nab a2200277 i 4500
001 - КОНТРОЛЬНИЙ НОМЕР
Контрольне поле 7878
003 - ІДЕНТИФІКАТОР КОНТРОЛЬНОГО НОМЕРА
Контрольне поле UA-KpCNTU
005 - ДАТА І ЧАС ОСТАННЬОЇ УГОДИ
Контрольне поле 20250619145003.0
008 - ЕЛЕМЕНТИ ДАНИХ ФІКСОВАНОЇ ДОВЖИНИ - ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) 250619b un ||||| |||| 00| 0 ukr d
040 ## - ДЖЕРЕЛО КАТАЛОГІЗАЦІЇ
Transcribing agency ЦНТУ
Original cataloging agency UA-KpCNTU
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title ukr
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Ім’я особи Дмитришин, Б. В.
245 ## - TITLE STATEMENT
Назва Інновації як визначальний фактор розвитку готельно-ресторанного бізнесу
Носій [Текст]
Statement of responsibility, etc. / Б. В. Дмитришин
250 ## - ЗАЯВА ПРО ВИДАННЯ
Відомості про видання Центральноукраїнський науковий вісник. Економічні науки.
Remainder of edition statement Вип. 9(42).
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Дата видання, розповсюдження тощо 2023.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Розмір С. 58-66.
500 ## - ЗАГАЛЬНА ПРИМІТКА
General note У статті обґрунтовано роль та значимість інновацій у контексті сучасних умов розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Проаналізовано вплив війни з Росією на готельно-ресторанне господарство України. Узагальнено та згруповано за принципом ключової спрямованості функції інновацій та інноваційних технологій в індустрії гостинності. Зосереджено увагу на важливості врахування теорії поколінь та передових digital-технологій під час розробки та впровадження інноваційних технологій у готельно-ресторанній галузі. Методологічною базою роботи виступали системний підхід, методи наукової абстракції, узагальнення, аналізу і синтезу. Застосування системного підходу обумовило необхідність формування відповідної термінологічної бази, а досліджувану реальність описувати через сукупність властивостей та характеристик. Методи наукової абстракції та узагальнення дозволили визначити питання, які потребують подальшого науково доопрацювання та вдосконалення, а синтезу – розробити систему практичних рекомендацій.
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element інновації
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element готельно-ресторанний бізнес
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element фактор
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element розвиток
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Назва Центральноукраїнський науковий вісник. Економічні науки. Вип. 9/42
Place, publisher, and date of publication Кропивницький : ЦНТУ, 2023.
Контрольний номер запису 5918
Міжнародний стандартний номер серіального видання (ISSN) 2663-1636
856 ## - ЕЛЕКТРОННЕ РОЗМІЩЕННЯ І ДОСТУП
Універсальний ідентифікатор ресурсу <a href="https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/14024">https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/14024</a>
Текст посилання Репозитарій ЦНТУ
942 ## - Додаткові дані (Коха)
Код системи класифікації для розстановки фонду Універсальна десяткова класифікація (УДК)
Тип одиниці Статті
Suppress in OPAC

Немає доступних примірників.