Наукові основи виробництва органічної продукції в Україні : монографія / НААН України, ННЦ "Інститут землеробства НААН" ; за ред. Я. М. Гадзала, В. Ф. Камінського

Інтелектуальна відповідальність: Вид матеріалу: Текст Текст Публікація: Київ : Аграрна наука, 2016Опис: 592 сISBN:
  • 978-966-540-440-8
Тематика(и):
Тип одиниці: Книги
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Штрих-код
Книги Книги Читальний зал № 1 (тех. л-ра) 41.4/Н34 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 00000025733

Зміст :
Виникнення органічного руху в Україні: історія і сьогодення
Передумови розвитку органічного землеробства
Грунтово-кліматичні особливості розвитку органічного землеробства
Особливості виробництва органічної продукції рослинництва
Захист рослин від шкідників, хвороб і бур'янів
Сучасні тенденції та напрями розвитку органічного тваринництва
Нормативно-правове та нормативне забезпечення органічного виробництва в Україні
Формування і функціонування ринку органічної продукції
Прогноз ємності ринку органічної продукції в Україні на період до 2020 р.
Теоретико-методологічні основи екологічного маркетингу в овочівництві