Наукові основи виробництва органічної продукції в Україні : монографія / НААН України, ННЦ "Інститут землеробства НААН" ; за ред. Я. М. Гадзала, В. Ф. Камінського
Вид матеріалу:
- 978-966-540-440-8
- Землеробство
- Сільськогосподарські культури
- Сертифікація
- Ціноутворення
- Стандартизація
- Польові культури
- Зернові культури
- Крупи
- Олійні культури
- Овочі
- Добрива
- Кормові культури
- Продукція
- Підприємства
- Горох
- Картопля
- Садівництво
- Виноградарство
- Луківництво
- Насіння
- Рибництво
- Лікарські рослини
- Молоко
- Вівчарство
- Птахівництво
- Мікробіологія
- Біотехнологія
- Бджільництво
- відновлювальне землеробство
- інтегрований захист
- садивний матеріал
- домогосподарство
- крільчатина
- яловичина

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Штрих-код | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Читальний зал № 1 (тех. л-ра) | 41.4/Н34 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 00000025733 |
Огляд полиці бібліотеки/підрозділу: „CNTU Library“ Зачинити оглядач полиці (Зачинити оглядач полиці)
Зміст :
Виникнення органічного руху в Україні: історія і сьогодення
Передумови розвитку органічного землеробства
Грунтово-кліматичні особливості розвитку органічного землеробства
Особливості виробництва органічної продукції рослинництва
Захист рослин від шкідників, хвороб і бур'янів
Сучасні тенденції та напрями розвитку органічного тваринництва
Нормативно-правове та нормативне забезпечення органічного виробництва в Україні
Формування і функціонування ринку органічної продукції
Прогноз ємності ринку органічної продукції в Україні на період до 2020 р.
Теоретико-методологічні основи екологічного маркетингу в овочівництві