Біохімія та технологія оліє-жирової сировини : навч. посіб. / Л. В. Пешук, Т. Т. Носенко
Вид матеріалу:
- 978-611-01-0035-9

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Штрих-код | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Читальний зал № 1 (тех. л-ра) | 36-9я7/П31 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 00000023967 | |
![]() |
Читальний зал № 1 (тех. л-ра) | 36-9я7/П31 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 00000023966 |
Огляд полиці бібліотеки/підрозділу: „CNTU Library“ Зачинити оглядач полиці (Зачинити оглядач полиці)
Зміст:
Хімічний склад насіння олійних культур
Ліпіди насіння олійних культур
Азотовмісні речовини
Вуглеводи насіння олійних культур
Водорозчинні вітаміни
Органічні кислоти
Мінеральні речовини
Біосинтез жирів і фактори, що впливають на накопичення жирів
Морфологічна характеристика плодів та насіння
Типи суцвіть у олійних культур
Типи плодів і насіння
Життєвий цикл та обмін речовин насіння
Особливості генеративного розмноження квіткових рослин
Стадії розвитку та дозрівання насіння
Спокій та післязбиральне дозрівання насіння
Самозігрівання насіння
Технологія обробки та зберігання насіння
Очищення насіння від домішок
Кондиціювання насіння за вологістю
Режими зберігання насіння
Технологічні властивості насіння
Фізико-механічні властивості насіння
Фізико-хімічні властивості
Фізіологічні властивості насіння
Вимоги стандартів до якості олійного насіння
Промислові олійні культури України
Прядильно-олійні культури
Білково-олійні рослини
Плоди і насіння нетрадиційних олійних культур
Ефіро-олійні культури
Тваринні жири
Хімічний склад та харчова цінність тваринних жирів
Жири морських ссавців і риб
Технологія виробництва білкових продуктів із олійного насіння
Історія розвитку технології добування рослинних білків
Основні джерела одержання рослинних білків
Технологія виробництва харчового соєвого шроту
Асортимент ізольованих білкових продуктів
Технологія білкових концентрантів
Технологія одержання білкових ізолятів
Функціонально-технологічні властивості білкових продуктів
Методи хімічної модифікації функціонально-технологічних властивостей білків
Ферментативна модифікація білкових продуктів
Технологія текстурованих білкових продуктів
Термопластична екструзія як метод одержання білкових текстуратів
Прядіння білкових волокон
Новітні методи текстурування білкових продуктів
Використання білкових продуктів із олійного насіння у харчовій промисловості
Технологія молочних продуктів із рослинної сировини
Білкові продукти як добавки до м'ясних виробів
Використання рослинних білків у круп'яних, макаронних, кондитерських та інших виробах
Виробництво ферментованих соєвих продуктів