Локальне зображення обкладинки
Локальне зображення обкладинки
Тип одиниці: Книги
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Штрих-код
Книги Книги Читальний зал № 1 (тех. л-ра) 631/635:004 (075.8)/Т26 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 00000028588
Книги Книги Читальний зал № 1 (тех. л-ра) 631/635:004 (075.8)/Т26 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 00000028587

Зміст:
Передмова
Інформаційні технології в агрономії. Програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців ОКР "магістр" спеціальності 8.09010101 "Агрономія"
Розділ 1. Інформаційні процеси агрономії
1. Інформаційні технології в сільському господарстві
2. Інформаційні системи. Інформаційні технології та агросервіс
Розділ 2. Інформаційна діяльність людини
1.Види професійної інформаційної діяльності людини в аграрному секторі
2. Економіка інформаційної сфери
Розділ 3. Технології організації інформації
1. Технології створення та обробки текстової, графічної та мультимедійної інформації. Геоінформаційні системи
2. Обробка числової інформації
Розділ 4. Телекомунікаційні технології. Технології управління, планування та організації діяльності
1. Телекомунікаційні технології. Технології пошуку та зберігання інформації
2. Технології управління, планування й організації діяльності. Управління проектами
Література
Додатки

Анотація:
Використання інформаційних технологій в агрономії є одним з елементів економічного зростання цієї галузі. В посібнику систематизовано специфіку інформаційної діяльності агронома-дослідника, викладено основні технології обробки сільськогосподарської інформації. Подано представлення щодо організації інформаційних потоків в умовах інформатизації агропромислового комплексу. Розкрито сутність інформаційних систем і технологій в агрономії, описано технології, експлуатацію спеціалізованого програмного забезпечення, використання локальних та корпоративних мереж, Інтернет-технологій.
Посібник рекомендовано для підготовки фахівців спеціальності 8.030101 "Агрономія", освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" з кваліфікацією 2213.1 – "Агроном-дослідник" вищих аграрних навчальних закладів.

Рекомендовано М-вом освіти і науки України

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Локальне зображення обкладинки