Біопошкодження рослинних ресурсів і продовольчої сировини : навч. посіб./ ред. В. Д. Малигіна
Вид матеріалу:
- 978-966-351-284-6

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Штрих-код | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Читальний зал № 1 (тех. л-ра) | 44я7/Б63 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 00000026048 |
Зміст:
Бактерії і мікроскопічні гриби
Пошкодження зерна і насіння
Хвороби плодів та овочів під час зберігання і транспортування
Хвороби рослин
Учення про спеціалізацію патогенів
Особливості фізіологічних процессів хворих рослин
Імунітет рослин
Методи захисту рослин;