TY - BOOK AU - Гадзал,Я.М. AU - Камінський,В.Ф. ED - НААН України ED - ННЦ "Інститут землеробства НААН" TI - Наукові основи виробництва органічної продукції в Україні : : монографія SN - 978-966-540-440-8 PY - 2016/// CY - Київ PB - Аграрна наука KW - Землеробство KW - Сільськогосподарські культури KW - Сертифікація KW - Ціноутворення KW - Стандартизація KW - Польові культури KW - Зернові культури KW - Крупи KW - Олійні культури KW - Овочі KW - Добрива KW - Кормові культури KW - Продукція KW - Підприємства KW - Горох KW - Картопля KW - Садівництво KW - Виноградарство KW - Луківництво KW - Насіння KW - Рибництво KW - Лікарські рослини KW - Молоко KW - Вівчарство KW - Птахівництво KW - Мікробіологія KW - Біотехнологія KW - Бджільництво KW - відновлювальне землеробство KW - інтегрований захист KW - садивний матеріал KW - домогосподарство KW - крільчатина KW - яловичина N1 - Зміст : Виникнення органічного руху в Україні: історія і сьогодення Передумови розвитку органічного землеробства Грунтово-кліматичні особливості розвитку органічного землеробства Особливості виробництва органічної продукції рослинництва Захист рослин від шкідників, хвороб і бур'янів Сучасні тенденції та напрями розвитку органічного тваринництва Нормативно-правове та нормативне забезпечення органічного виробництва в Україні Формування і функціонування ринку органічної продукції Прогноз ємності ринку органічної продукції в Україні на період до 2020 р. Теоретико-методологічні основи екологічного маркетингу в овочівництві ER -