Поперечний, А. М.

Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв : підручник / А. М. Поперечний, В. О. Потапов, В. Г. Корнійчук - К. : ЦУЛ, 2012 - 312 с.

Зміст :
Методи дослідження та аналізу процесів і обладнання харчових виробництв
Особливості процесів та обладнання харчових виробництв
Харчове підприємство - складна багаторівнева система
Цілі та методи досліджень процесів та обладнання харчових виробництв
Основні методи моделювання та класифікація моделей
Фізичне моделювання
Математичне моделювання
Аналітичні методи моделювання
Статистичні математичні моделі
Статистичні моделі на основі пасивного експерименту
Статистичні моделі на основі активного експерименту
Перевірка адекватності математичних моделей
Аналогове моделювання
Моделювання конструювання технологічного обладнання
Моделювання основних реологічних властивостей харчових продуктів
Методи статичної оптимізації об'єктів дослідження
Математичні моделі основних процесів та обладнання харчових підприємств
Моделювання механічних процесів
Моделювання процесу подрібнення в апаратах безперервної дії
Моделювання процесів перемішування
Моделювання процесів брикетування харчових продуктів
Моделювання гідродинамічних процесів
Типові гідродинамічні моделі
Система рівнянь Нав'є-Стокса при моделюванні руху малих тіл
Система рівнянь Нав'є-Стокса у випадку моделювання руху у приграничному шарі
Моделювання течії рідини з використанням рівнянь ньютоновської динаміки
Моделювання теплообмінних процесів
Моделювання масообмінних процесів
Моделювання хімічних та біохімічних процесів

978-611-01-0335-0 70.00 грн.


Харчові виробництва

метод градієнта метод крутого сходження ячейкова модель (модель комірок) комбінованя моделі

36.81-5в6я7