Управління виробничими потужностями на підприємствах кондитерської галузі : монографія /
І. Б. Швець, Р. С. Распопов
- Донецьк : ДонНТУ, 2010
- 156 с.
Зміст: Теоретичні основи формування виробничої потужності підприємства Класифікація чинників формування і використання виробничої потужності Умови економічної ефективності розширення й освоєння нових виробничих потужностей Аналіз процесів формування та використання виробничих потужностей на підприємствах кондитерської галузі Обѓрунтування властивості гнучкості виробничої потужності підприємства Резерви виробничої потужності в системі управління підприємства Управління процесами нарощування виробничої потужності підприємства Методичні рекомендації щодо обѓрунтування зміни обсягу й технологічної структури виробничої потужності Економічна оцінка гнучкості виробничої потужності Удосконалення методики оцінки інвестиційних витрат, пов'язаних із розширенням виробництва