TY - BOOK AU - Швець,І.Б. AU - Распопов,Р.С. TI - Управління виробничими потужностями на підприємствах кондитерської галузі : : монографія SN - 978-966-380-446-0 PY - 2010/// CY - Донецьк PB - ДонНТУ KW - Кондитерські підриємства N1 - Зміст: Теоретичні основи формування виробничої потужності підприємства Класифікація чинників формування і використання виробничої потужності Умови економічної ефективності розширення й освоєння нових виробничих потужностей Аналіз процесів формування та використання виробничих потужностей на підприємствах кондитерської галузі Обѓрунтування властивості гнучкості виробничої потужності підприємства Резерви виробничої потужності в системі управління підприємства Управління процесами нарощування виробничої потужності підприємства Методичні рекомендації щодо обѓрунтування зміни обсягу й технологічної структури виробничої потужності Економічна оцінка гнучкості виробничої потужності Удосконалення методики оцінки інвестиційних витрат, пов'язаних із розширенням виробництва ER -