Тваринництво : навч. посіб. /
С. В. Манойленко
- Кропивницький : Лисенко В. Ф., 2020
- 116 с.
Зміст: Місце тваринництва в системі сільськогосподарських наук Основи анатомії і фізіології сільськогосподарських тварин Конституція, екстер'єр та інтер'єр тварин Основи розведення та племінна робота з сільськогосподарськими тваринами Зоогігієнічні вимоги до приміщень та гігієна утримання сільськогосподарських тварин і птиці Класифікація, хімічний склад, поживність і перетравність кормів Технологія виробництва і оцінка поживності та якості кормів Основи нормованої годівлі сільськогосподарських тварин і птиці Значення скотарства і біологічні особливості великої рогатої худоби Структура стада і відтворення поголів'я великої рогатої худоби Технологія виробництва молока і яловичини Значення свинарства і господарсько-біологічні особливості свиней Технологія виробництва свинини Господарсько-біологічні особливості овець і технологія виробництва продукції вівчарства Господарсько-біологічні особливості сільськогосподарської птиці
978-317-7813-09-4 80.00 грн.
Тваринництво
сільськогосподарські тварини сільськогосподарська птиця одомашнення тварин корми скотарство велика рогата худоба винобництво молока виробництво яловичини свинарство виробництво свинини овці виробництво продукції вівчарства вівчарство вовна