TY - BOOK AU - Манойленко,С.В. TI - Тваринництво : : навч. посіб. SN - 978-317-7813-09-4 PY - 2020/// CY - Кропивницький PB - Лисенко В. Ф. KW - Тваринництво KW - сільськогосподарські тварини KW - сільськогосподарська птиця KW - одомашнення тварин KW - корми KW - скотарство KW - велика рогата худоба KW - винобництво молока KW - виробництво яловичини KW - свинарство KW - виробництво свинини KW - овці KW - виробництво продукції вівчарства KW - вівчарство KW - вовна N1 - Зміст: Місце тваринництва в системі сільськогосподарських наук Основи анатомії і фізіології сільськогосподарських тварин Конституція, екстер'єр та інтер'єр тварин Основи розведення та племінна робота з сільськогосподарськими тваринами Зоогігієнічні вимоги до приміщень та гігієна утримання сільськогосподарських тварин і птиці Класифікація, хімічний склад, поживність і перетравність кормів Технологія виробництва і оцінка поживності та якості кормів Основи нормованої годівлі сільськогосподарських тварин і птиці Значення скотарства і біологічні особливості великої рогатої худоби Структура стада і відтворення поголів'я великої рогатої худоби Технологія виробництва молока і яловичини Значення свинарства і господарсько-біологічні особливості свиней Технологія виробництва свинини Господарсько-біологічні особливості овець і технологія виробництва продукції вівчарства Господарсько-біологічні особливості сільськогосподарської птиці ER -