TY - BOOK AU - Черевко,О.І. AU - Дмитрієвич,Л.Р. AU - Зіборова,Л.Г. AU - Крайнюк,Л.М. TI - Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів : : навч. посіб. SN - 978-966-680-404-7 PY - 2018/// CY - Суми PB - Університетська книга KW - Харчова промисловість KW - Якість KW - м'ясна продукція KW - молочна продукція KW - кисломолочна продукція KW - вершкове масло KW - рибна продукція KW - консерви KW - яєчна продукція KW - комбінована жирова продукція KW - ковбаси KW - м'ясні напівфабрикати N1 - Зміст : Основи контролю якості харчової продукії Методологія контролю якості харчової продукції Номенклатура фізико-хімічних показників якості харчової продукції Методологія нормування і контролю показників якості нової харчової продукції Стисла характеристика міжгалузевих стандартизованих методів контролю харчової продукції Контроль якості продукції тваринництва та рослинних жирів і методи їх здійснення Організація виробничих лабораторій харчових виробництв ER -