Машини та обладнання для тваринництва : підручник /
І. І. Ревенко, М. В. Брагінець, В. І. Ребенко
- Київ : Кондор, 2017
- 732 с.
Зміст: Основи технології кормоприготування Очищення кормів Подрібнення кормів Теплова і хімічна обробка кормів Приготування кормових сумішок Пресування кормів Кормоприготувальні цехи та агрегати Утримання тварин і догляд за ними Стійлове та кліткове обладнання Формування мікроклімату у тваринницьких приміщеннях Водопостачання ферм та напування тварин і птиці Роздавання кормів Прибирання та утилізація гною Ветеринарно-санітарні роботи Одержання та первинна обробка продукції Доїння сільськогосподарських тварин Первинна обробка молока Стрижка овець, класирування і пакування вовни Обробка і сортування яєць та курчат