000 01407nam a2200313 i 4500
001 11103
003 UA-KpCNTU
005 20251210100944.0
008 251210s1998 unr|||||||||||00| |yukr d
020 _c20.00 грн.
040 _aUA-KpCNTU
_bukr
_cЦНТУ
041 _aukr
080 _a41
100 1 _915512
245 0 0 _aОцінка придатності сільськогосподарських земель України для створення екологічно чистих сировинних зон і господарств по виробництву продуктів дитячого та дієтичного харчування
_b: метод. вказ.
_c/ Інститут агроекології та біотехнології. ред. О. Г. Тараріко
250 _a
260 _aКиїв,
_c1998
300 _a58 с.
650 0 4 _aРослинна сировина
650 0 4 _aСільськогосподарські землі
650 0 4 _aХарчові продукти
650 0 4 _aГрунти
650 0 4 _aЗабруднення
700 1 _aТараріко, О. Г.
_917305
710 2 _aІнститут агроекології та біотехнології
_917472
852 _h41
_iО-93
942 _2udc
_cBKS
_h41
_iО-93
_n0
999 _c11103
_d11103