000 | 03004aab a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1239 | ||
003 | UA-KpCNTU | ||
005 | 20250530103052.0 | ||
008 | 250304b un |||| |||| 00| 0 ukr d | ||
040 |
_cЦНТУ _aUA-KpCNTU |
||
041 | _aukr | ||
100 | _aСало В. М. | ||
245 |
_aВплив параметрів барабана для подрібнення рослинних решток на надійність протікання технологічного процесу _h[Текст] _c / В. М. Сало, С. М. Лещенко, Д. В. Богатирьов |
||
250 |
_aКонструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин _bВип. 51. |
||
260 | _c2021. | ||
300 | _aС. 70-77. | ||
500 | _aВ роботі проводиться оцінка параметрів барабана для подрібнення рослинних решток на надійність протікання технологічного процесу. Проаналізовано існуючі конструкції котків- подрібнювачів рослинних решток та обґрунтовано взаємозв’язок окремих конструктивних та технологічних параметрів подрібнювачів на якісні показники їх роботи і можливість забивання міжножового простору. Проведені експериментальні дослідження по оцінці впливу кута розхилу між сусідніми ножами та робочої швидкості агрегату на ймовірність забивання міжножового простору. Доведено, що підвищення швидкості руху подрібнювачів та збільшення кута розхилу між ножами сприяють зменшенню забивання міжножового простору рослинно-ґрунтовою масою навіть при підвищеній вологості. | ||
653 | _aподрібнювачі рослинних решток | ||
653 | _aкоток-подрібнювач | ||
653 | _aміжножовий простір | ||
653 | _aкут розхилу ножів | ||
700 | _aЛещенко С. М. | ||
700 | _aБогатирьов Д. В. | ||
773 | 0 |
_dКропивницький : ЦНТУ, 2021. _tКонструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. Вип. 51 _w348 _x2414-3820 |
|
856 |
_uhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/11892 _yРепозитарій Центральноукраїнського національного технічного університету |
||
942 |
_2udc _cIR _n0 |
||
999 |
_c1239 _d1239 |