000 03004aab a2200301 i 4500
001 1239
003 UA-KpCNTU
005 20250530103052.0
008 250304b un |||| |||| 00| 0 ukr d
040 _cЦНТУ
_aUA-KpCNTU
041 _aukr
100 _aСало В. М.
245 _aВплив параметрів барабана для подрібнення рослинних решток на надійність протікання технологічного процесу
_h[Текст]
_c / В. М. Сало, С. М. Лещенко, Д. В. Богатирьов
250 _aКонструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин
_bВип. 51.
260 _c2021.
300 _aС. 70-77.
500 _aВ роботі проводиться оцінка параметрів барабана для подрібнення рослинних решток на надійність протікання технологічного процесу. Проаналізовано існуючі конструкції котків- подрібнювачів рослинних решток та обґрунтовано взаємозв’язок окремих конструктивних та технологічних параметрів подрібнювачів на якісні показники їх роботи і можливість забивання міжножового простору. Проведені експериментальні дослідження по оцінці впливу кута розхилу між сусідніми ножами та робочої швидкості агрегату на ймовірність забивання міжножового простору. Доведено, що підвищення швидкості руху подрібнювачів та збільшення кута розхилу між ножами сприяють зменшенню забивання міжножового простору рослинно-ґрунтовою масою навіть при підвищеній вологості.
653 _aподрібнювачі рослинних решток
653 _aкоток-подрібнювач
653 _aміжножовий простір
653 _aкут розхилу ножів
700 _aЛещенко С. М.
700 _aБогатирьов Д. В.
773 0 _dКропивницький : ЦНТУ, 2021.
_tКонструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. Вип. 51
_w348
_x2414-3820
856 _uhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/11892
_yРепозитарій Центральноукраїнського національного технічного університету
942 _2udc
_cIR
_n0
999 _c1239
_d1239