000 02368nab a2200301 i 4500
001 188
003 UA-KpCNTU
005 20250514145905.0
008 250108b un ||||f |||| 00| | ukr d
040 _cЦНТУ
041 _aukr
245 _aМодернізація та дослідження системи керування процесом ферментації опари
_h[Текст]
_c / О. О. Пархомовський, Д. В. Трушаков, М. О. Федотова, О. А. Козловський
250 _aКонструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин.
_bВип. 53.
260 _aКропивницький :
_bЦНТУ,
_c2023
300 _aС. 305-311.
500 _aСтаттю присвячено розробці нового методу визначення готовності ферментованого тіста в герметичному ферментаторі на основі моніторингу витрат газів з герметичного ферментатора. Було проведено детальний аналіз і визначені популярні методи виробництва хліба, зокрема, на основі методу "Біга". Дослідження було зосереджено на процесі ферментації та властивостях цього процесу.
653 _aмікроконтролер
653 _aферментація
653 _aрозробка програмного забезпечення
653 _aтісто
700 _aПархомовський, О. О.
700 _aТрушаков, Д. В.
700 _aФедотова, М. О.
700 _aКозловський, О. А.
773 0 _0123
_9327
_bЗбірник заснований у 1971 році,
_dКропивницький ЦНТУ 2023
_tКонструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин Вип. 53
_w165
_x2414-3820
856 _uhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/14719
_yРепозитарій Центральноукраїнського національного технічного університету
942 _2udc
_cIR
_n0
999 _c145
_d145