000 02483nam a22002897a 4500
001 164
003 OSt
005 20250320125241.0
008 250117s2022 unr|||||||||| 00| | ukr d
020 _a978-611-01-0986-4
_q490.00 грн.
040 _bukr
_cЦНТУ
080 _audc
100 1 _aРостовський, В. С.
245 _aЗбірник рецептур
_c/ В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко ; УКООПСПІЛКА, ПУЕТ
260 _aКиїв :
_bЦУЛ,
_c2022
300 _a324 с.
500 _aЗміст: Розділ 1. Дещо про технології Розділ 2. Приготування бульйонів і соусів у споживчій кооперації Розділ 3. Чумацькі юшки: перші страви та супи Розділ 4. Є чим захоплюватися: другі страви Розділ 5. Мрія ласунів: солодкі страви. Як у казці! Розділ 6. Напої чарівника: напої на підприємствах споживчої кооперації Розділ 7. До тещі на млинці...: борошняні вироби Анотація: У книзі наводяться рецептури й технологія приготування принципово нових фірмових страв і кулінарних виробів, придуманих, розроблених й впроваджених кращими кулінарами, майстрами-кухарями й майстрами-кондитерами системи Укрпотребсоюзу всіх регіонів України. У створенні нових кулінарних виробів активну участь брали працівники Вінницької, Чернігівської, Івано-Франківської, Черкаської, Чернігівської й інших областей України.
650 0 4 _aКулінарія
653 _aрецепти страв
700 1 _aДібрівська, Н. В.
700 1 _aПасенко, В. Ф.
710 2 _aУКООПСПІЛКА
710 2 _aПолтавський університет споживчої кооперації України
852 _h641
_iР78
942 _2udc
_cBKS
_n0
_h641
_iР78
999 _c164
_d164