000 | 02483nam a22002897a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 164 | ||
003 | OSt | ||
005 | 20250320125241.0 | ||
008 | 250117s2022 unr|||||||||| 00| | ukr d | ||
020 |
_a978-611-01-0986-4 _q490.00 грн. |
||
040 |
_bukr _cЦНТУ |
||
080 | _audc | ||
100 | 1 | _aРостовський, В. С. | |
245 |
_aЗбірник рецептур _c/ В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко ; УКООПСПІЛКА, ПУЕТ |
||
260 |
_aКиїв : _bЦУЛ, _c2022 |
||
300 | _a324 с. | ||
500 | _aЗміст: Розділ 1. Дещо про технології Розділ 2. Приготування бульйонів і соусів у споживчій кооперації Розділ 3. Чумацькі юшки: перші страви та супи Розділ 4. Є чим захоплюватися: другі страви Розділ 5. Мрія ласунів: солодкі страви. Як у казці! Розділ 6. Напої чарівника: напої на підприємствах споживчої кооперації Розділ 7. До тещі на млинці...: борошняні вироби Анотація: У книзі наводяться рецептури й технологія приготування принципово нових фірмових страв і кулінарних виробів, придуманих, розроблених й впроваджених кращими кулінарами, майстрами-кухарями й майстрами-кондитерами системи Укрпотребсоюзу всіх регіонів України. У створенні нових кулінарних виробів активну участь брали працівники Вінницької, Чернігівської, Івано-Франківської, Черкаської, Чернігівської й інших областей України. | ||
650 | 0 | 4 | _aКулінарія |
653 | _aрецепти страв | ||
700 | 1 | _aДібрівська, Н. В. | |
700 | 1 | _aПасенко, В. Ф. | |
710 | 2 | _aУКООПСПІЛКА | |
710 | 2 | _aПолтавський університет споживчої кооперації України | |
852 |
_h641 _iР78 |
||
942 |
_2udc _cBKS _n0 _h641 _iР78 |
||
999 |
_c164 _d164 |