000 04879nam a2200289 i 4500
001 1868
003 OSt
005 20250402141632.0
008 120528s2011 unr||||||f|||l000 |yukr d
020 _a978-611-01-0035-9
_c76.00 грн.
040 _bukr
_cЦНТУ
080 _a36-9я7
100 1 _aПешук, Л. В.
245 0 0 _aБіохімія та технологія оліє-жирової сировини :
_bнавч. посіб. /
_cЛ. В. Пешук, Т. Т. Носенко
260 _aК. :
_bЦУЛ,
_c2011
300 _a296 с.
500 _aЗміст: Хімічний склад насіння олійних культур Ліпіди насіння олійних культур Азотовмісні речовини Вуглеводи насіння олійних культур Водорозчинні вітаміни Органічні кислоти Мінеральні речовини Біосинтез жирів і фактори, що впливають на накопичення жирів Морфологічна характеристика плодів та насіння Типи суцвіть у олійних культур Типи плодів і насіння Життєвий цикл та обмін речовин насіння Особливості генеративного розмноження квіткових рослин Стадії розвитку та дозрівання насіння Спокій та післязбиральне дозрівання насіння Самозігрівання насіння Технологія обробки та зберігання насіння Очищення насіння від домішок Кондиціювання насіння за вологістю Режими зберігання насіння Технологічні властивості насіння Фізико-механічні властивості насіння Фізико-хімічні властивості Фізіологічні властивості насіння Вимоги стандартів до якості олійного насіння Промислові олійні культури України Прядильно-олійні культури Білково-олійні рослини Плоди і насіння нетрадиційних олійних культур Ефіро-олійні культури Тваринні жири Хімічний склад та харчова цінність тваринних жирів Жири морських ссавців і риб Технологія виробництва білкових продуктів із олійного насіння Історія розвитку технології добування рослинних білків Основні джерела одержання рослинних білків Технологія виробництва харчового соєвого шроту Асортимент ізольованих білкових продуктів Технологія білкових концентрантів Технологія одержання білкових ізолятів Функціонально-технологічні властивості білкових продуктів Методи хімічної модифікації функціонально-технологічних властивостей білків Ферментативна модифікація білкових продуктів Технологія текстурованих білкових продуктів Термопластична екструзія як метод одержання білкових текстуратів Прядіння білкових волокон Новітні методи текстурування білкових продуктів Використання білкових продуктів із олійного насіння у харчовій промисловості Технологія молочних продуктів із рослинної сировини Білкові продукти як добавки до м'ясних виробів Використання рослинних білків у круп'яних, макаронних, кондитерських та інших виробах Виробництво ферментованих соєвих продуктів
650 0 4 _aХарчові жири
650 0 4 _aБіохімія
653 0 _aстеркулові
653 0 _aмакові
653 0 _aрозоцвітні
700 1 _aНосенко, Т. Т.
852 _h36-9я7
_iП31
942 _2udc
_cBKS
_h36-9я7
_iП31
_n0
999 _c1868
_d1868