| 000 | 02968nam a2200265 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 1907 | ||
| 003 | OSt | ||
| 005 | 20251201181153.0 | ||
| 008 | 150626s2011 unr||||||f|||l00| |yukr d | ||
| 020 |
_a978-611-01-0208-7 _c170.00 грн. |
||
| 040 |
_bukr _cЦНТУ |
||
| 080 | _a36.81я7 | ||
| 245 | 0 | 0 |
_aЗагальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : _bпідручник / _cЛ. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко та ін.; М-во освіти та науки України, Національний техн. ун-т "Харківський політехнічний ін-т" |
| 260 |
_aК. : _bЦУЛ, _c2011 |
||
| 300 | _a832 с. | ||
| 500 | _aЗміст: сировина шкідники зберігання харчових продуктів борошно хлібні злаки виробництво крупи круп'яні вироби макаронні вироби концентрат розрахунок маси сухих речовин розрахунок вологи у сировині розрахунок кількості борошна розрахунок допоміжної сировини на заміс тіста молоко нормалізація вершкове масло сир ковбасні вироби м'ясо технічні жири кормова мука тваринні жири м'ясопродукт бродильне виробництво пиво етиловий спирт вино підготовка питної води контроль якості безалкогольний напій цукр крохмальна патока консервна продукція шоколадні вироби какао-боби цукрові кондитерські вироби кефір кисломолочні продукти сухе цільне молоко морозиво згущені молочні консерви з цукром овочесушильне виробництво консерви концентровані напівфабрикати плодоовочеві соки чай проектування технологічних систем енергозберігаючі системи теплообмінні апарати пластинчасті апарати | ||
| 650 | 0 | 4 | _aХарчові виробництва |
| 700 | 1 |
_aТоважнянський, Л. Л. _94164 |
|
| 700 | 1 |
_aБухкало, С. І. _94642 |
|
| 700 | 1 |
_aКапустенко, П. О. _94643 |
|
| 710 | 2 | 1 |
_aМ-во освіти та науки України 21 _aНаціональний технічний університет “Харківський політехнічний інститут” _94644 |
| 852 |
_h36.81я7 _iЗ-14 |
||
| 942 |
_2udc _cBKS _h36.81я7 _iЗ-14 _n0 |
||
| 999 |
_c1907 _d1907 |
||