000 02968nam a2200265 i 4500
001 1907
003 OSt
005 20251201181153.0
008 150626s2011 unr||||||f|||l00| |yukr d
020 _a978-611-01-0208-7
_c170.00 грн.
040 _bukr
_cЦНТУ
080 _a36.81я7
245 0 0 _aЗагальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах :
_bпідручник /
_cЛ. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко та ін.; М-во освіти та науки України, Національний техн. ун-т "Харківський політехнічний ін-т"
260 _aК. :
_bЦУЛ,
_c2011
300 _a832 с.
500 _aЗміст: сировина шкідники зберігання харчових продуктів борошно хлібні злаки виробництво крупи круп'яні вироби макаронні вироби концентрат розрахунок маси сухих речовин розрахунок вологи у сировині розрахунок кількості борошна розрахунок допоміжної сировини на заміс тіста молоко нормалізація вершкове масло сир ковбасні вироби м'ясо технічні жири кормова мука тваринні жири м'ясопродукт бродильне виробництво пиво етиловий спирт вино підготовка питної води контроль якості безалкогольний напій цукр крохмальна патока консервна продукція шоколадні вироби какао-боби цукрові кондитерські вироби кефір кисломолочні продукти сухе цільне молоко морозиво згущені молочні консерви з цукром овочесушильне виробництво консерви концентровані напівфабрикати плодоовочеві соки чай проектування технологічних систем енергозберігаючі системи теплообмінні апарати пластинчасті апарати
650 0 4 _aХарчові виробництва
700 1 _aТоважнянський, Л. Л.
_94164
700 1 _aБухкало, С. І.
_94642
700 1 _aКапустенко, П. О.
_94643
710 2 1 _aМ-во освіти та науки України 21
_aНаціональний технічний університет “Харківський політехнічний інститут”
_94644
852 _h36.81я7
_iЗ-14
942 _2udc
_cBKS
_h36.81я7
_iЗ-14
_n0
999 _c1907
_d1907