000 | 04940nam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 194 | ||
003 | OSt | ||
005 | 20250320125709.0 | ||
008 | 250124s2022 unr||||||f|||l000 |yukr d | ||
020 |
_a978-611-01-0939-0 _c420.00 грн. |
||
040 |
_bukr _cЦНТУ |
||
080 | _a631/635:004 (075.8) | ||
100 | 1 | _aТверезовська, Н. Т. | |
245 | 0 | 0 |
_aІнформаційні технології в агрономії : _bнавч. посіб. / _cН. Т. Тверезовська, А. В. Нєлєпова ; М-во освіти і науки України, НУБіП України |
260 |
_aКиїв : _bЦУЛ, _c2022 |
||
300 | _a277 с. | ||
500 | _aЗміст: Передмова Інформаційні технології в агрономії. Програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців ОКР "магістр" спеціальності 8.09010101 "Агрономія" Розділ 1. Інформаційні процеси агрономії 1. Інформаційні технології в сільському господарстві 2. Інформаційні системи. Інформаційні технології та агросервіс Розділ 2. Інформаційна діяльність людини 1.Види професійної інформаційної діяльності людини в аграрному секторі 2. Економіка інформаційної сфери Розділ 3. Технології організації інформації 1. Технології створення та обробки текстової, графічної та мультимедійної інформації. Геоінформаційні системи 2. Обробка числової інформації Розділ 4. Телекомунікаційні технології. Технології управління, планування та організації діяльності 1. Телекомунікаційні технології. Технології пошуку та зберігання інформації 2. Технології управління, планування й організації діяльності. Управління проектами Література Додатки Анотація: Використання інформаційних технологій в агрономії є одним з елементів економічного зростання цієї галузі. В посібнику систематизовано специфіку інформаційної діяльності агронома-дослідника, викладено основні технології обробки сільськогосподарської інформації. Подано представлення щодо організації інформаційних потоків в умовах інформатизації агропромислового комплексу. Розкрито сутність інформаційних систем і технологій в агрономії, описано технології, експлуатацію спеціалізованого програмного забезпечення, використання локальних та корпоративних мереж, Інтернет-технологій. Посібник рекомендовано для підготовки фахівців спеціальності 8.030101 "Агрономія", освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" з кваліфікацією 2213.1 – "Агроном-дослідник" вищих аграрних навчальних закладів. Рекомендовано М-вом освіти і науки України | ||
650 | _aАгрономія | ||
650 | _aІнформаційні технології | ||
653 | _aсільське господарство | ||
653 | _aаграрний сектор | ||
653 | _aгеоінформаційні системи | ||
653 | _aобробка інформації | ||
653 | _aтелекомунікаційні технології | ||
653 | _aтехнології управління | ||
653 | _aтехнології планування | ||
653 | _aуправління проєктами | ||
700 | 1 | _aНєлєпова, А. В. | |
710 | 2 | _aМіністерство освіти і науки України | |
710 | 2 | _aНаціональний університет біоресурсів і природокористування України | |
852 |
_h631/635:004 (075.8) _iТ26 |
||
942 |
_2udc _cBKS _h631/635:004 (075.8) _iТ26 _n0 |
||
999 |
_c194 _d194 |