000 | 01038nam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 2003 | ||
003 | OSt | ||
005 | 20250410112949.0 | ||
008 | 101027s2010 unr||||||f||||00| |yukr d | ||
020 |
_a978-966-8552-20-5 _c148.00 грн. |
||
040 |
_bukr _cЦНТУ |
||
080 | _a36.996 | ||
245 | 0 | 0 |
_aОрієнтовні стандарти в організації харчування у санаторно-курортних закладах : _bметод. посіб. / _cЗа ред. В. І. Пономаренка [та ін.] |
260 |
_aК. : _bДенеб, _c2010 |
||
300 | _a544 с. | ||
650 | 0 | 4 | _aЛікувальна кулінарія |
653 | 0 | _aметодичний посібник | |
700 | 1 | _aПономаренко, В. І. | |
700 | 1 | _aКолесник, Е. О. | |
700 | 1 | _aЖданова, М. П. | |
700 | 1 | _aФісенко, Л. І. | |
700 | 1 | _aСисоєва, І. О. | |
852 |
_h36.996 _iО-65 |
||
942 |
_2udc _cBKS _h36.996 _iО-65 _n0 |
||
999 |
_c2003 _d2003 |