000 | 02341nam a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 2150 | ||
003 | OSt | ||
005 | 20250412122009.0 | ||
008 | 130829s2010 unr||||f||||||00| |yukr d | ||
020 |
_a978-966-380-446-0 _c25.00 грн. |
||
040 |
_bukr _cЦНТУ |
||
080 | _a65.305.735 | ||
100 | 1 | _aШвець, І. Б. | |
245 | 0 | 0 |
_aУправління виробничими потужностями на підприємствах кондитерської галузі : _bмонографія / _cІ. Б. Швець, Р. С. Распопов |
260 |
_aДонецьк : _bДонНТУ, _c2010 |
||
300 | _a156 с. | ||
500 | _aЗміст: Теоретичні основи формування виробничої потужності підприємства Класифікація чинників формування і використання виробничої потужності Умови економічної ефективності розширення й освоєння нових виробничих потужностей Аналіз процесів формування та використання виробничих потужностей на підприємствах кондитерської галузі Обѓрунтування властивості гнучкості виробничої потужності підприємства Резерви виробничої потужності в системі управління підприємства Управління процесами нарощування виробничої потужності підприємства Методичні рекомендації щодо обѓрунтування зміни обсягу й технологічної структури виробничої потужності Економічна оцінка гнучкості виробничої потужності Удосконалення методики оцінки інвестиційних витрат, пов'язаних із розширенням виробництва | ||
650 | 0 | 4 | _aКондитерські підриємства |
700 | 1 | _aРаспопов, Р. С. | |
852 |
_h65.305.735 _iШ35 |
||
942 |
_2udc _cBKS _h65.305.735 _iШ35 _n0 |
||
999 |
_c2150 _d2150 |