000 02341nam a2200241 i 4500
001 2150
003 OSt
005 20250412122009.0
008 130829s2010 unr||||f||||||00| |yukr d
020 _a978-966-380-446-0
_c25.00 грн.
040 _bukr
_cЦНТУ
080 _a65.305.735
100 1 _aШвець, І. Б.
245 0 0 _aУправління виробничими потужностями на підприємствах кондитерської галузі :
_bмонографія /
_cІ. Б. Швець, Р. С. Распопов
260 _aДонецьк :
_bДонНТУ,
_c2010
300 _a156 с.
500 _aЗміст: Теоретичні основи формування виробничої потужності підприємства Класифікація чинників формування і використання виробничої потужності Умови економічної ефективності розширення й освоєння нових виробничих потужностей Аналіз процесів формування та використання виробничих потужностей на підприємствах кондитерської галузі Обѓрунтування властивості гнучкості виробничої потужності підприємства Резерви виробничої потужності в системі управління підприємства Управління процесами нарощування виробничої потужності підприємства Методичні рекомендації щодо обѓрунтування зміни обсягу й технологічної структури виробничої потужності Економічна оцінка гнучкості виробничої потужності Удосконалення методики оцінки інвестиційних витрат, пов'язаних із розширенням виробництва
650 0 4 _aКондитерські підриємства
700 1 _aРаспопов, Р. С.
852 _h65.305.735
_iШ35
942 _2udc
_cBKS
_h65.305.735
_iШ35
_n0
999 _c2150
_d2150