000 01117nam a2200253 i 4500
001 2396
003 OSt
005 20250414165211.0
008 101125s2009 unr||||||f||||00| |yukr d
020 _a978-966-1535-24-2
_c40.00 грн.
040 _bukr
_cЦНТУ
080 _a36.92я7
100 1 _aГолячук, С. Є.
245 0 0 _aОснови технології переробки тваринницької продукції :
_bнавч. посіб. /
_cС. Є. Голячук, В. Ф. Дідух, В. М. Карпюк
260 _aЛуцьк :
_bРВВ Луцького НТУ,
_c2009
300 _a204 с.
500 _aЗміст: Основи технологій переробки молока Основи технологій переробки м'яса сільськогосподарських тварин та риби
650 0 4 _aСільськогосподарська продукція
700 1 _aДідух, В. Ф.
700 1 _aКарпюк, В. М.
852 _h36.92я7
_iГ63
942 _2udc
_n0
_cBKS
_h36.92я7
_iГ63
999 _c2396
_d2396