000 | 01117nam a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 2396 | ||
003 | OSt | ||
005 | 20250414165211.0 | ||
008 | 101125s2009 unr||||||f||||00| |yukr d | ||
020 |
_a978-966-1535-24-2 _c40.00 грн. |
||
040 |
_bukr _cЦНТУ |
||
080 | _a36.92я7 | ||
100 | 1 | _aГолячук, С. Є. | |
245 | 0 | 0 |
_aОснови технології переробки тваринницької продукції : _bнавч. посіб. / _cС. Є. Голячук, В. Ф. Дідух, В. М. Карпюк |
260 |
_aЛуцьк : _bРВВ Луцького НТУ, _c2009 |
||
300 | _a204 с. | ||
500 | _aЗміст: Основи технологій переробки молока Основи технологій переробки м'яса сільськогосподарських тварин та риби | ||
650 | 0 | 4 | _aСільськогосподарська продукція |
700 | 1 | _aДідух, В. Ф. | |
700 | 1 | _aКарпюк, В. М. | |
852 |
_h36.92я7 _iГ63 |
||
942 |
_2udc _n0 _cBKS _h36.92я7 _iГ63 |
||
999 |
_c2396 _d2396 |