000 | 01426nam a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 2762 | ||
003 | OSt | ||
005 | 20250411155048.0 | ||
008 | 080618s2008 unr||||||f||||00| |yukr d | ||
020 |
_a978-966-351-080-4 _c28.00 грн. |
||
040 |
_bukr _cЦНТУ |
||
080 | _a36я7 | ||
100 | 1 | _aРостовський, В. С. | |
245 | 0 | 0 |
_aСистеми технологій харчових виробництв _b: навч. посіб. _c/ В. С. Ростовський, А. В. Колісник |
260 |
_aК. : _bКондор, _c2008 |
||
300 | _a256 с. | ||
500 | _aЗміст : Зберігання сировини і підготовка до її виробництва Виробництво хліба і хлібобулочних виробів Жири та олії Кондитерські вироби Солод, пиво, безалкогольні напої Етиловий спирт, лікеро-горілчані вироби, вина Консервування плодів та овочів Молоко і молочні продукти М'ясо і м'ясопродукти Риба та рибопродукти. Технологія рибних консервів | ||
650 | 0 | 4 | _aХарчові виробництва |
700 | 1 | _aКолісник, А. В. | |
852 |
_h36я7 _iР78 |
||
942 |
_2udc _cBKS _h36я7 _iР78 _n0 |
||
999 |
_c2762 _d2762 |