000 01426nam a2200241 i 4500
001 2762
003 OSt
005 20250411155048.0
008 080618s2008 unr||||||f||||00| |yukr d
020 _a978-966-351-080-4
_c28.00 грн.
040 _bukr
_cЦНТУ
080 _a36я7
100 1 _aРостовський, В. С.
245 0 0 _aСистеми технологій харчових виробництв
_b: навч. посіб.
_c/ В. С. Ростовський, А. В. Колісник
260 _aК. :
_bКондор,
_c2008
300 _a256 с.
500 _aЗміст : Зберігання сировини і підготовка до її виробництва Виробництво хліба і хлібобулочних виробів Жири та олії Кондитерські вироби Солод, пиво, безалкогольні напої Етиловий спирт, лікеро-горілчані вироби, вина Консервування плодів та овочів Молоко і молочні продукти М'ясо і м'ясопродукти Риба та рибопродукти. Технологія рибних консервів
650 0 4 _aХарчові виробництва
700 1 _aКолісник, А. В.
852 _h36я7
_iР78
942 _2udc
_cBKS
_h36я7
_iР78
_n0
999 _c2762
_d2762