000 02432aab a2200277 i 4500
001 3292
003 UA-KpCNTU
005 20250522120347.0
008 250410b un |||| |||| 00| | ukr d
040 _cЦНТУ
_aUA-KpCNTU
041 _aukr
100 _aОрлович, А. Ю.
245 _aОптимізація теплових режимів в кондитерських електропечах харчового виробництва
_h[Текст]
_c / А. Ю. Орлович
250 _aЦентральноукраїнський науковий вісник. Технічні науки.
_bВип. 5(36). Ч. 2.
260 _c2022.
300 _aС. 110–114.
500 _aІснуючі методи регулювання теплового режиму в тунельних печах на підприємствах харчової промисловості є малоефективні і не враховують вплив всіх складових теплового потоку в процесі передачі тепла до заготівки що обробляється. Жоден з існуючих способів не стабілізує в повній мірі загальний тепловий потік, який отримує випікаємо заготівка при проходженні зони випікання. Процес випікання є однією зі стадій виробництва кондитерських продуктів, що визначає якість і вартість продукту, умови праці обслуговуючого персоналу, можливість створення поточних механізованих і автоматизованих виробів.
653 _aтепловий режим
653 _aтунельна піч
653 _aпередача тепла
653 _aвиріб
773 0 _tЦентральноукраїнський науковий вісник. Технічні науки. Вип. 5/36. Ч. 2
_x2664-262X
_dКропивницький : ЦНТУ, 2022
_w2662
856 _uhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/12731
_yРепозитарій Центральноукраїнського національного технічного університету
942 _2udc
_cIR
_n0
999 _c3292
_d3292