000 | 02432aab a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 3292 | ||
003 | UA-KpCNTU | ||
005 | 20250522120347.0 | ||
008 | 250410b un |||| |||| 00| | ukr d | ||
040 |
_cЦНТУ _aUA-KpCNTU |
||
041 | _aukr | ||
100 | _aОрлович, А. Ю. | ||
245 |
_aОптимізація теплових режимів в кондитерських електропечах харчового виробництва _h[Текст] _c / А. Ю. Орлович |
||
250 |
_aЦентральноукраїнський науковий вісник. Технічні науки. _bВип. 5(36). Ч. 2. |
||
260 | _c2022. | ||
300 | _aС. 110–114. | ||
500 | _aІснуючі методи регулювання теплового режиму в тунельних печах на підприємствах харчової промисловості є малоефективні і не враховують вплив всіх складових теплового потоку в процесі передачі тепла до заготівки що обробляється. Жоден з існуючих способів не стабілізує в повній мірі загальний тепловий потік, який отримує випікаємо заготівка при проходженні зони випікання. Процес випікання є однією зі стадій виробництва кондитерських продуктів, що визначає якість і вартість продукту, умови праці обслуговуючого персоналу, можливість створення поточних механізованих і автоматизованих виробів. | ||
653 | _aтепловий режим | ||
653 | _aтунельна піч | ||
653 | _aпередача тепла | ||
653 | _aвиріб | ||
773 | 0 |
_tЦентральноукраїнський науковий вісник. Технічні науки. Вип. 5/36. Ч. 2 _x2664-262X _dКропивницький : ЦНТУ, 2022 _w2662 |
|
856 |
_uhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/12731 _yРепозитарій Центральноукраїнського національного технічного університету |
||
942 |
_2udc _cIR _n0 |
||
999 |
_c3292 _d3292 |