000 | 02642nam a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 3974 | ||
005 | 20250415130551.0 | ||
008 | 061027s2006 unr l000 0yukr d | ||
020 |
_a9663641657 _cгрн.26.00 |
||
040 | _аЦНТУ | ||
040 | _bukr | ||
100 | 1 | _aНечаюк,Л.І. | |
245 | 0 | 0 |
_aГотельно-ресторанний бізнес: менеджмент: _bнавч. посіб./ _cЛ. І. Нечаюк, Н. О. Нечаюк |
260 |
_aКиїв: _bЦентр навчальної літератури, _c2006 |
||
300 | _a348б. | ||
505 | 0 | _aМенеджмент готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапі розвитку ринкової економіки в УКраїні; Визначення організації як соціальної структури; Моделювання організаційних структур управління; Фактори, принципи й функції менеджменту та їх подальший розвиток в умовах ринкової економіки; Організація виробництва послуг як функція менеджменту; Управління якістю кулінарної продукції; Мотивація й стимулювання в готельно-ресторанному бізнесі; Мотиваційні основи управлінської праці; Функція контролю у готельно-ресторанному бізнесі; Планування як функція менеджменту; ; Прогнозування зміни прибутку й рентабельності на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу; Значення системи методів менеджменту в роботі підприємств готельно-ресторанного бізнесу; Управлінські рішення у менеджменті підприємств готельно-ресторанного бізнесу; Сучасні технології управління колективами; Комунікаційні процеси в системі управління; | |
650 | 0 | 4 | _aРесторанно-готельний бізнес |
852 | _аЦНТУ | ||
852 |
_h65.432я7 _iН59 _P350996 _Bчз № 2 |
||
852 |
_h65.432я7 _iН59 _P350997 _Bчз № 2 |
||
084 |
_a65.432я7 _2rubbk |
||
700 | 1 | _aНечаюк,Н.О. | |
999 |
_c3974 _d3974 |