000 01307nam a2200277 i 4500
001 4116
005 20250415130706.0
008 070605s2006 unr l000 0yukr d
020 _a9663643599
_cгрн.34.00
040 ЦНТУ
040 _bukr
100 1 _aСирохман,І.В.
245 0 0 _aЯкість і безпечність зерноборошняних продуктів:
_bнавч. посіб./
_cІ. В. Сирохман, Т. М. Лозова
260 _aК.:
_bЦентр навчальної літератури,
_c2006
300 _a384б.
505 0 _aЗабруднення харчових продуктів та можливості запобігання йому; Генетично модифіковані продукти; Харчові добавки у хлібопекарському виробництві;
650 0 4 _aЗерноборошняні продукти
852 ЦНТУ
852 _h36.82я7
_iС40
_P354097
_Bчз№ 1
852 _h36.82я7
_iС40
_P354098
_Bчз№ 1
852 _h36.82я7
_iС40
_P359031
_Bаб№1
084 _a36.82я7
_2rubbk
084 _a36.83я7
_2rubbk
700 1 _aЛозова,Т.М.
999 _c4116
_d4116