000 | 01307nam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 4116 | ||
005 | 20250415130706.0 | ||
008 | 070605s2006 unr l000 0yukr d | ||
020 |
_a9663643599 _cгрн.34.00 |
||
040 | _аЦНТУ | ||
040 | _bukr | ||
100 | 1 | _aСирохман,І.В. | |
245 | 0 | 0 |
_aЯкість і безпечність зерноборошняних продуктів: _bнавч. посіб./ _cІ. В. Сирохман, Т. М. Лозова |
260 |
_aК.: _bЦентр навчальної літератури, _c2006 |
||
300 | _a384б. | ||
505 | 0 | _aЗабруднення харчових продуктів та можливості запобігання йому; Генетично модифіковані продукти; Харчові добавки у хлібопекарському виробництві; | |
650 | 0 | 4 | _aЗерноборошняні продукти |
852 | _аЦНТУ | ||
852 |
_h36.82я7 _iС40 _P354097 _Bчз№ 1 |
||
852 |
_h36.82я7 _iС40 _P354098 _Bчз№ 1 |
||
852 |
_h36.82я7 _iС40 _P359031 _Bаб№1 |
||
084 |
_a36.82я7 _2rubbk |
||
084 |
_a36.83я7 _2rubbk |
||
700 | 1 | _aЛозова,Т.М. | |
999 |
_c4116 _d4116 |