000 01734nam a2200265 i 4500
001 4264
005 20250415130903.0
008 080619s2006 unr l000 0yukr d
020 _a9667870901
_cгрн.29.50
040 ЦНТУ
040 _bukr
245 0 0 _aУправління якістю переробних і харчових виробництв:
_bнавч. посіб./
_cО. В. Богомолов, О. М. Сафонова, О. І. Шаповаленко та ін.
260 _aХаркiв:
_bЕспада,
_c2006
300 _a296б.
505 0 _aФормування системи якості продукції; Переробка зернової сировини; Переробка цукрових буряків; Переробка олійної сировини; Переробка овочів, плодів та ягід; Кваліметрична оцінка якості продукції; Законодавче регулювання якості та безпеки харчових продуктів; Особливості державного регулювання якості харчових продуктів в Україні; Система управління охороною праці в переробній і харчовій галузях;
650 0 4 _aХарчові виробництва
852 ЦНТУ
852 _h36я7
_iУ67
_P356691
_Bчз№ 1
852 _h36я7
_iУ67
_P356692
_Bчз№ 1
084 _a36я7
_2rubbk
700 1 _aБогомолов,О.В.
700 1 _aСафонова,О.М.
700 1 _aШаповаленко,О.І.
999 _c4264
_d4264