000 | 01734nam a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 4264 | ||
005 | 20250415130903.0 | ||
008 | 080619s2006 unr l000 0yukr d | ||
020 |
_a9667870901 _cгрн.29.50 |
||
040 | _аЦНТУ | ||
040 | _bukr | ||
245 | 0 | 0 |
_aУправління якістю переробних і харчових виробництв: _bнавч. посіб./ _cО. В. Богомолов, О. М. Сафонова, О. І. Шаповаленко та ін. |
260 |
_aХаркiв: _bЕспада, _c2006 |
||
300 | _a296б. | ||
505 | 0 | _aФормування системи якості продукції; Переробка зернової сировини; Переробка цукрових буряків; Переробка олійної сировини; Переробка овочів, плодів та ягід; Кваліметрична оцінка якості продукції; Законодавче регулювання якості та безпеки харчових продуктів; Особливості державного регулювання якості харчових продуктів в Україні; Система управління охороною праці в переробній і харчовій галузях; | |
650 | 0 | 4 | _aХарчові виробництва |
852 | _аЦНТУ | ||
852 |
_h36я7 _iУ67 _P356691 _Bчз№ 1 |
||
852 |
_h36я7 _iУ67 _P356692 _Bчз№ 1 |
||
084 |
_a36я7 _2rubbk |
||
700 | 1 | _aБогомолов,О.В. | |
700 | 1 | _aСафонова,О.М. | |
700 | 1 | _aШаповаленко,О.І. | |
999 |
_c4264 _d4264 |