000 | 03161nam a2200397 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 564 | ||
003 | OSt | ||
005 | 20250224090622.0 | ||
008 | 200721s2020 unr||||||f|||l000 |yukr d | ||
020 |
_a978-317-7813-09-4 _c80.00 грн. |
||
040 |
_bukr _cЦНТУ |
||
080 | _a636(075.8) | ||
100 | 1 | _aМанойленко, С. В. | |
245 | 0 | 0 |
_aТваринництво : _bнавч. посіб. / _cС. В. Манойленко |
260 |
_aКропивницький : _bЛисенко В. Ф., _c2020 |
||
300 | _a116 с. | ||
500 | _aЗміст: Місце тваринництва в системі сільськогосподарських наук Основи анатомії і фізіології сільськогосподарських тварин Конституція, екстер'єр та інтер'єр тварин Основи розведення та племінна робота з сільськогосподарськими тваринами Зоогігієнічні вимоги до приміщень та гігієна утримання сільськогосподарських тварин і птиці Класифікація, хімічний склад, поживність і перетравність кормів Технологія виробництва і оцінка поживності та якості кормів Основи нормованої годівлі сільськогосподарських тварин і птиці Значення скотарства і біологічні особливості великої рогатої худоби Структура стада і відтворення поголів'я великої рогатої худоби Технологія виробництва молока і яловичини Значення свинарства і господарсько-біологічні особливості свиней Технологія виробництва свинини Господарсько-біологічні особливості овець і технологія виробництва продукції вівчарства Господарсько-біологічні особливості сільськогосподарської птиці | ||
650 | 0 | 4 | _aТваринництво |
653 | 0 | _aсільськогосподарські тварини | |
653 | 0 | _aсільськогосподарська птиця | |
653 | 0 | _aодомашнення тварин | |
653 | 0 | _aкорми | |
653 | 0 | _aскотарство | |
653 | 0 | _aвелика рогата худоба | |
653 | 0 | _aвинобництво молока | |
653 | 0 | _aвиробництво яловичини | |
653 | 0 | _aсвинарство | |
653 | 0 | _aвиробництво свинини | |
653 | 0 | _aовці | |
653 | 0 | _aвиробництво продукції вівчарства | |
653 | 0 | _aвівчарство | |
653 | 0 | _aвовна | |
852 |
_h636(075.8) _iМ23 |
||
942 |
_2udc _n0 _cBKS _h636(075.8) _iМ23 |
||
999 |
_c564 _d564 |