000 03161nam a2200397 i 4500
001 564
003 OSt
005 20250224090622.0
008 200721s2020 unr||||||f|||l000 |yukr d
020 _a978-317-7813-09-4
_c80.00 грн.
040 _bukr
_cЦНТУ
080 _a636(075.8)
100 1 _aМанойленко, С. В.
245 0 0 _aТваринництво :
_bнавч. посіб. /
_cС. В. Манойленко
260 _aКропивницький :
_bЛисенко В. Ф.,
_c2020
300 _a116 с.
500 _aЗміст: Місце тваринництва в системі сільськогосподарських наук Основи анатомії і фізіології сільськогосподарських тварин Конституція, екстер'єр та інтер'єр тварин Основи розведення та племінна робота з сільськогосподарськими тваринами Зоогігієнічні вимоги до приміщень та гігієна утримання сільськогосподарських тварин і птиці Класифікація, хімічний склад, поживність і перетравність кормів Технологія виробництва і оцінка поживності та якості кормів Основи нормованої годівлі сільськогосподарських тварин і птиці Значення скотарства і біологічні особливості великої рогатої худоби Структура стада і відтворення поголів'я великої рогатої худоби Технологія виробництва молока і яловичини Значення свинарства і господарсько-біологічні особливості свиней Технологія виробництва свинини Господарсько-біологічні особливості овець і технологія виробництва продукції вівчарства Господарсько-біологічні особливості сільськогосподарської птиці
650 0 4 _aТваринництво
653 0 _aсільськогосподарські тварини
653 0 _aсільськогосподарська птиця
653 0 _aодомашнення тварин
653 0 _aкорми
653 0 _aскотарство
653 0 _aвелика рогата худоба
653 0 _aвинобництво молока
653 0 _aвиробництво яловичини
653 0 _aсвинарство
653 0 _aвиробництво свинини
653 0 _aовці
653 0 _aвиробництво продукції вівчарства
653 0 _aвівчарство
653 0 _aвовна
852 _h636(075.8)
_iМ23
942 _2udc
_n0
_cBKS
_h636(075.8)
_iМ23
999 _c564
_d564