000 02484nam a2200397 i 4500
001 781
003 OSt
005 20250314124735.0
008 190927s2018 unr||||||f||||00| |yukr d
020 _a 978-966-680-404-7
_c170.00 грн.
040 _bukr
_cЦНТУ
080 _a637+664]:658.562(075.8)
245 0 0 _aМетоди контролю продукції тваринництва та рослинних жирів :
_bнавч. посіб. /
_cО. І. Черевко, Л. Р. Дмитрієвич, Л. Г. Зіборова та ін. ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк
260 _aСуми :
_bУніверситетська книга,
_c2018
300 _a300 с.
500 _aЗміст : Основи контролю якості харчової продукії Методологія контролю якості харчової продукції Номенклатура фізико-хімічних показників якості харчової продукції Методологія нормування і контролю показників якості нової харчової продукції Стисла характеристика міжгалузевих стандартизованих методів контролю харчової продукції Контроль якості продукції тваринництва та рослинних жирів і методи їх здійснення Організація виробничих лабораторій харчових виробництв
650 0 4 _aХарчова промисловість
650 0 4 _aЯкість
653 0 _aм'ясна продукція
653 0 _aмолочна продукція
653 0 _aкисломолочна продукція
653 0 _aвершкове масло
653 0 _aрибна продукція
653 0 _aконсерви
653 0 _aяєчна продукція
653 0 _aкомбінована жирова продукція
653 0 _aковбаси
653 0 _aм'ясні напівфабрикати
700 1 _aЧеревко, О. І.
700 1 _aДмитрієвич, Л. Р.
700 1 _aЗіборова, Л. Г.
700 1 _aКрайнюк, Л. М.
852 _h637+664]:658.562(075.8)
_iМ54
942 _2udc
_cBKS
_h637+664]:658.562(075.8)
_iМ54
_n0
999 _c781
_d781