000 | 02484nam a2200397 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 781 | ||
003 | OSt | ||
005 | 20250314124735.0 | ||
008 | 190927s2018 unr||||||f||||00| |yukr d | ||
020 |
_a 978-966-680-404-7 _c170.00 грн. |
||
040 |
_bukr _cЦНТУ |
||
080 | _a637+664]:658.562(075.8) | ||
245 | 0 | 0 |
_aМетоди контролю продукції тваринництва та рослинних жирів : _bнавч. посіб. / _cО. І. Черевко, Л. Р. Дмитрієвич, Л. Г. Зіборова та ін. ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк |
260 |
_aСуми : _bУніверситетська книга, _c2018 |
||
300 | _a300 с. | ||
500 | _aЗміст : Основи контролю якості харчової продукії Методологія контролю якості харчової продукції Номенклатура фізико-хімічних показників якості харчової продукції Методологія нормування і контролю показників якості нової харчової продукції Стисла характеристика міжгалузевих стандартизованих методів контролю харчової продукції Контроль якості продукції тваринництва та рослинних жирів і методи їх здійснення Організація виробничих лабораторій харчових виробництв | ||
650 | 0 | 4 | _aХарчова промисловість |
650 | 0 | 4 | _aЯкість |
653 | 0 | _aм'ясна продукція | |
653 | 0 | _aмолочна продукція | |
653 | 0 | _aкисломолочна продукція | |
653 | 0 | _aвершкове масло | |
653 | 0 | _aрибна продукція | |
653 | 0 | _aконсерви | |
653 | 0 | _aяєчна продукція | |
653 | 0 | _aкомбінована жирова продукція | |
653 | 0 | _aковбаси | |
653 | 0 | _aм'ясні напівфабрикати | |
700 | 1 | _aЧеревко, О. І. | |
700 | 1 | _aДмитрієвич, Л. Р. | |
700 | 1 | _aЗіборова, Л. Г. | |
700 | 1 | _aКрайнюк, Л. М. | |
852 |
_h637+664]:658.562(075.8) _iМ54 |
||
942 |
_2udc _cBKS _h637+664]:658.562(075.8) _iМ54 _n0 |
||
999 |
_c781 _d781 |