000 | 03086nab a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 7878 | ||
003 | UA-KpCNTU | ||
005 | 20250619145003.0 | ||
008 | 250619b un ||||| |||| 00| 0 ukr d | ||
040 |
_cЦНТУ _aUA-KpCNTU |
||
041 | _aukr | ||
100 | _aДмитришин, Б. В. | ||
245 |
_aІнновації як визначальний фактор розвитку готельно-ресторанного бізнесу _h[Текст] _c / Б. В. Дмитришин |
||
250 |
_aЦентральноукраїнський науковий вісник. Економічні науки. _bВип. 9(42). |
||
260 | _c2023. | ||
300 | _aС. 58-66. | ||
500 | _aУ статті обґрунтовано роль та значимість інновацій у контексті сучасних умов розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Проаналізовано вплив війни з Росією на готельно-ресторанне господарство України. Узагальнено та згруповано за принципом ключової спрямованості функції інновацій та інноваційних технологій в індустрії гостинності. Зосереджено увагу на важливості врахування теорії поколінь та передових digital-технологій під час розробки та впровадження інноваційних технологій у готельно-ресторанній галузі. Методологічною базою роботи виступали системний підхід, методи наукової абстракції, узагальнення, аналізу і синтезу. Застосування системного підходу обумовило необхідність формування відповідної термінологічної бази, а досліджувану реальність описувати через сукупність властивостей та характеристик. Методи наукової абстракції та узагальнення дозволили визначити питання, які потребують подальшого науково доопрацювання та вдосконалення, а синтезу – розробити систему практичних рекомендацій. | ||
650 | _aінновації | ||
650 | _aготельно-ресторанний бізнес | ||
650 | _aфактор | ||
650 | _aрозвиток | ||
773 | 0 |
_tЦентральноукраїнський науковий вісник. Економічні науки. Вип. 9/42 _dКропивницький : ЦНТУ, 2023. _w5918 _x2663-1636 |
|
856 |
_uhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/14024 _yРепозитарій ЦНТУ |
||
942 |
_2udc _cIR _n0 |
||
999 |
_c7878 _d7878 |