000 03086nab a2200277 i 4500
001 7878
003 UA-KpCNTU
005 20250619145003.0
008 250619b un ||||| |||| 00| 0 ukr d
040 _cЦНТУ
_aUA-KpCNTU
041 _aukr
100 _aДмитришин, Б. В.
245 _aІнновації як визначальний фактор розвитку готельно-ресторанного бізнесу
_h[Текст]
_c / Б. В. Дмитришин
250 _aЦентральноукраїнський науковий вісник. Економічні науки.
_bВип. 9(42).
260 _c2023.
300 _aС. 58-66.
500 _aУ статті обґрунтовано роль та значимість інновацій у контексті сучасних умов розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Проаналізовано вплив війни з Росією на готельно-ресторанне господарство України. Узагальнено та згруповано за принципом ключової спрямованості функції інновацій та інноваційних технологій в індустрії гостинності. Зосереджено увагу на важливості врахування теорії поколінь та передових digital-технологій під час розробки та впровадження інноваційних технологій у готельно-ресторанній галузі. Методологічною базою роботи виступали системний підхід, методи наукової абстракції, узагальнення, аналізу і синтезу. Застосування системного підходу обумовило необхідність формування відповідної термінологічної бази, а досліджувану реальність описувати через сукупність властивостей та характеристик. Методи наукової абстракції та узагальнення дозволили визначити питання, які потребують подальшого науково доопрацювання та вдосконалення, а синтезу – розробити систему практичних рекомендацій.
650 _aінновації
650 _aготельно-ресторанний бізнес
650 _aфактор
650 _aрозвиток
773 0 _tЦентральноукраїнський науковий вісник. Економічні науки. Вип. 9/42
_dКропивницький : ЦНТУ, 2023.
_w5918
_x2663-1636
856 _uhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/14024
_yРепозитарій ЦНТУ
942 _2udc
_cIR
_n0
999 _c7878
_d7878