Основи технології переробки тваринницької продукції : навч. посіб. / С. Є. Голячук, В. Ф. Дідух, В. М. Карпюк

За: Інтелектуальна відповідальність: Вид матеріалу: Текст Текст Публікація: Луцьк : РВВ Луцького НТУ, 2009Опис: 204 сISBN:
  • 978-966-1535-24-2
Тематика(и):
Тип одиниці: Книги
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Штрих-код
Книги Книги Читальний зал № 1 (тех. л-ра) 36.92я7/Г63 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 00000022629

Зміст:
Основи технологій переробки молока
Основи технологій переробки м'яса сільськогосподарських тварин та риби