Основи технології переробки тваринницької продукції : навч. посіб. /
Голячук, С. Є.
Основи технології переробки тваринницької продукції : навч. посіб. / С. Є. Голячук, В. Ф. Дідух, В. М. Карпюк - Луцьк : РВВ Луцького НТУ, 2009 - 204 с.
Зміст:
Основи технологій переробки молока
Основи технологій переробки м'яса сільськогосподарських тварин та риби
978-966-1535-24-2 40.00 грн.
Сільськогосподарська продукція
36.92я7
Основи технології переробки тваринницької продукції : навч. посіб. / С. Є. Голячук, В. Ф. Дідух, В. М. Карпюк - Луцьк : РВВ Луцького НТУ, 2009 - 204 с.
Зміст:
Основи технологій переробки молока
Основи технологій переробки м'яса сільськогосподарських тварин та риби
978-966-1535-24-2 40.00 грн.
Сільськогосподарська продукція
36.92я7