Процеси та апарати харчових виробництв : підручник / А. М. Поперечний, О. І. Черевко, В. Б. Гаркуша та ін. ; за ред. А. М. Поперечного

Інтелектуальна відповідальність: Вид матеріалу: Текст Текст Мова: українська Публікація: К. : ЦУЛ, 2007Опис: 304 сISBN:
  • 966-364-413-3
Тематика(и):
Тип одиниці: Книги
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Немає реальних примірників для цього запису

Зміст:
Гідромеханічні процеси і апарати
Механічні процеси і апарати
Теплові процеси і апарати
Теплообмінні процеси і апарати