Управління якістю переробних і харчових виробництв: навч. посіб./ О. В. Богомолов, О. М. Сафонова, О. І. Шаповаленко та ін.

Інтелектуальна відповідальність: Вид матеріалу: Текст Текст Публікація: Харкiв: Еспада, 2006Опис: 296бISBN:
  • 9667870901
Тематика(и): Інша класифікація:
  • 36я7
Вміст:
Формування системи якості продукції; Переробка зернової сировини; Переробка цукрових буряків; Переробка олійної сировини; Переробка овочів, плодів та ягід; Кваліметрична оцінка якості продукції; Законодавче регулювання якості та безпеки харчових продуктів; Особливості державного регулювання якості харчових продуктів в Україні; Система управління охороною праці в переробній і харчовій галузях;
Тип одиниці:
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Немає реальних примірників для цього запису

Формування системи якості продукції; Переробка зернової сировини; Переробка цукрових буряків; Переробка олійної сировини; Переробка овочів, плодів та ягід; Кваліметрична оцінка якості продукції; Законодавче регулювання якості та безпеки харчових продуктів; Особливості державного регулювання якості харчових продуктів в Україні; Система управління охороною праці в переробній і харчовій галузях;