Управління якістю переробних і харчових виробництв: навч. посіб./ О. В. Богомолов, О. М. Сафонова, О. І. Шаповаленко та ін.
Вид матеріалу:
- 9667870901
- 36я7
Вміст:
Формування системи якості продукції; Переробка зернової сировини; Переробка цукрових буряків; Переробка олійної сировини; Переробка овочів, плодів та ягід; Кваліметрична оцінка якості продукції; Законодавче регулювання якості та безпеки харчових продуктів; Особливості державного регулювання якості харчових продуктів в Україні; Система управління охороною праці в переробній і харчовій галузях;
Немає реальних примірників для цього запису
Формування системи якості продукції; Переробка зернової сировини; Переробка цукрових буряків; Переробка олійної сировини; Переробка овочів, плодів та ягід; Кваліметрична оцінка якості продукції; Законодавче регулювання якості та безпеки харчових продуктів; Особливості державного регулювання якості харчових продуктів в Україні; Система управління охороною праці в переробній і харчовій галузях;