Модернізація та дослідження системи керування процесом ферментації опари

Модернізація та дослідження системи керування процесом ферментації опари [Текст] / О. О. Пархомовський, Д. В. Трушаков, М. О. Федотова, О. А. Козловський - Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. Вип. 53. - Кропивницький : ЦНТУ, 2023 - С. 305-311.

Статтю присвячено розробці нового методу визначення готовності ферментованого тіста в герметичному ферментаторі на основі моніторингу витрат газів з герметичного ферментатора. Було проведено детальний аналіз і визначені популярні методи виробництва хліба, зокрема, на основі методу "Біга". Дослідження було зосереджено на процесі ферментації та властивостях цього процесу.

мікроконтролер ферментація розробка програмного забезпечення тісто