Модернізація та дослідження системи керування процесом ферментації опари
Модернізація та дослідження системи керування процесом ферментації опари [Текст]
/ О. О. Пархомовський, Д. В. Трушаков, М. О. Федотова, О. А. Козловський
- Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. Вип. 53.
- Кропивницький : ЦНТУ, 2023
- С. 305-311.
Статтю присвячено розробці нового методу визначення готовності ферментованого тіста в герметичному ферментаторі на основі моніторингу витрат газів з герметичного ферментатора. Було проведено детальний аналіз і визначені популярні методи виробництва хліба, зокрема, на основі методу "Біга". Дослідження було зосереджено на процесі ферментації та властивостях цього процесу.
мікроконтролер ферментація розробка програмного забезпечення тісто
Статтю присвячено розробці нового методу визначення готовності ферментованого тіста в герметичному ферментаторі на основі моніторингу витрат газів з герметичного ферментатора. Було проведено детальний аналіз і визначені популярні методи виробництва хліба, зокрема, на основі методу "Біга". Дослідження було зосереджено на процесі ферментації та властивостях цього процесу.
мікроконтролер ферментація розробка програмного забезпечення тісто