Якість і безпечність зерноборошняних продуктів: навч. посіб./
Сирохман,І.В.
Якість і безпечність зерноборошняних продуктів: навч. посіб./ І. В. Сирохман, Т. М. Лозова - К.: Центр навчальної літератури, 2006 - 384б.
Забруднення харчових продуктів та можливості запобігання йому; Генетично модифіковані продукти; Харчові добавки у хлібопекарському виробництві;
9663643599 грн.34.00
Зерноборошняні продукти
Якість і безпечність зерноборошняних продуктів: навч. посіб./ І. В. Сирохман, Т. М. Лозова - К.: Центр навчальної літератури, 2006 - 384б.
Забруднення харчових продуктів та можливості запобігання йому; Генетично модифіковані продукти; Харчові добавки у хлібопекарському виробництві;
9663643599 грн.34.00
Зерноборошняні продукти