Якість і безпечність зерноборошняних продуктів: навч. посіб./ І. В. Сирохман, Т. М. Лозова

За: Інтелектуальна відповідальність: Вид матеріалу: Текст Текст Публікація: К.: Центр навчальної літератури, 2006Опис: 384бISBN:
  • 9663643599
Тематика(и): Інша класифікація:
  • 36.82я7
  • 36.83я7
Вміст:
Забруднення харчових продуктів та можливості запобігання йому; Генетично модифіковані продукти; Харчові добавки у хлібопекарському виробництві;
Тип одиниці:
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Немає реальних примірників для цього запису

Забруднення харчових продуктів та можливості запобігання йому; Генетично модифіковані продукти; Харчові добавки у хлібопекарському виробництві;