Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів : навч. посіб. /

Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів : навч. посіб. / О. І. Черевко, Л. Р. Дмитрієвич, Л. Г. Зіборова та ін. ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк - Суми : Університетська книга, 2018 - 300 с.

Зміст :
Основи контролю якості харчової продукії
Методологія контролю якості харчової продукції
Номенклатура фізико-хімічних показників якості харчової продукції
Методологія нормування і контролю показників якості нової харчової продукції
Стисла характеристика міжгалузевих стандартизованих методів контролю харчової продукції
Контроль якості продукції тваринництва та рослинних жирів і методи їх здійснення
Організація виробничих лабораторій харчових виробництв

978-966-680-404-7 170.00 грн.


Харчова промисловість
Якість

м'ясна продукція молочна продукція кисломолочна продукція вершкове масло рибна продукція консерви яєчна продукція комбінована жирова продукція ковбаси м'ясні напівфабрикати

637+664]:658.562(075.8)